TATİL SORUNU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berkin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Berkin2

Üye
www.facebook.com
Ad Soyad
berkin irak
Meslek
Tekstil
İlgi Alanı
Kediler
S.A 9GÜNLÜGÜNÜNE TATİLE GİDİCEM FAKAT KUŞLARA KİMSE BAKMIYACAK GERÇİ BAKICAK KİŞİ YOK.
YEMLİK VAR 10KG YEM ALIYOR 5LİTRELİK SULUK VAR 9GÜN DAYANIRMI ACABA? HAVALANDIRMA KONUSUNDA SORUN YOK KÜMESİN ÖNÜ PİMAPEN TEK CAMI ELEK TELİ YAPTIM

Bana göre kuşlar haşat olur aslında havalandırma olduğu için sorun olacağını sanmam ama tatilden geldiğinde kuşlarından eski performansını bekleme :)

Yem sorun değil de bu sıcaklarda o bayat yosun tutmuş suyu içen kuş biraz zor düzelir en azından 2 günde suyu değiştirecek birini bulun hocam.

Bence böyle birşey için konu açmana gerek yoktu daha dün birisi köye gitceği için konu açmıs zaten senınle onun durumu aynı.

gördüm onuda fakat verimli cevap yok

Berkin2' Alıntı:
gördüm onuda fakat verimli cevap yok

cevap verildi o baslikta ya guvendigin birini bulacaksin ..suyunu yemini degistircek ..yada hayvanlar o pis sudan icecek ..

5 litrelik suluk var demissin 5 litrelik su kisa zamanda gider ayrica havada sicak su buharlasir...

5 değil 10 litrelik suda olsa 9 gün uzun bir zaman nasıl kafan rahat tatil yapabilecegini sanmıyorum sürekli aklın kuşlarda olacak.Kuş besliyorsan bazı fedakarlıklar yaapcakssın ya birini bulacaksın yemliyip suluyacak yada tatile gitmeyeceksin.Bak abartmıyorum yazlıga gitmiyorum.Deniz havuz hepsi var ama gidemiyorum gecen hafta gittim kusları aksam üstü yemledim suladım çıktım yola yola çıkmamla aklım kuslarda kaldı.Oysaki ertesi gün aksam üstü dönecektim topu topu 1 gün yani ama aklım sürekli kuslarda kaldı orda acaba bişe oldumu noldu ne bitti normalde günde 1 2 sefer cıkıyorum zaten yanlarına aama evde olunca insanın aklı kalmıyor uzaga gidince nedense aklı kalıyor:D Sende birini bul yada gitme:D

Ha ama ben kuslar için tatil yapmamazlık yapmam diyorsan kuşçulugu yol yakınken bırakacaksn..

KUŞ BESLİYORSAK, FEDAKARLIK DA YAPMALIYIZ.

Aynen fedakarlık yapmalıyız.Ağızları var dilleri yok tamamen sana muhtaçlar sen yem verirsen su verirsen yaşarlar vermezsen ölürler.Bu her hayvan için geçerli besliyorsan fedakarlık yapacaksın yapamıcaksanda beslemiceksin..

mehmet1994' Alıntı:
Aynen fedakarlık yapmalıyız.Ağızları var dilleri yok tamamen sana muhtaçlar sen yem verirsen su verirsen yaşarlar vermezsen ölürler.Bu her hayvan için geçerli besliyorsan fedakarlık yapacaksın yapamıcaksanda beslemiceksin..
Yemin ediyorum ben kuşları bu söze dayanarak besliyorum emptai yapacaksın insan gibi davranacaksın

yorum yapan herkeze TEŞEKKÜRLER BULDUM Bİ ABİ BAKICAK ESKİ DONEKCİLERDEN.

HARİKA :tamam:

Abi Benim Kuşlara Karga diyor :D adam edicem bunları diyor. Ve abi kuşu eline aldı bıraktı kuş kenarıda pustu kabardı hasta dedi bu kuş ne ilaç önerirsiniz ?

Kuscu abin bilmiyormu ne hastalıgı oldugunu:)
biz görmeden ne diyebiliriz?

Hasta diyen abine ne hastası diye sor ona göre ilaç önerelim :)

kuş düzeldi cocimix die bişey verdi kuş 2günde toparladı

GEÇMİŞ OLSUN..

Geri