tavan arası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cursed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

cursed

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cihat adaş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
kümesim tavanın arasında ve tavanın üzerine nasıl alıştırabilirim. tavanın 4 tarafında üçgen şeklinde pencereler var. kendilerinin çıkmasını bekliorum ama tennezül edip çııkmıolar sizce ne yapmalıyım.

pencerenın boyutunda telden kafes yapıp kusları o telden kafeslere koyup cevreyı gormelerın ısaglayın basta 1hafta ızlesınler cevreyı daha sonra ya kendılerı cıkarlar yada sız 2-3 tanesını pencereden dısarıya salın.(işallah kacmazlar)

siz ekrem kardeşimin dediği yöntemi uygulayın büyük ihtimalle kaçmazlar ama tedbirli davranmak lazımdır

bu yöntemi denicem yada kanatlarını bantlayıp bırakıcam alışssınlar çatıya. tavsiyelerniz için tşkkrler..

Kardes kanatlarını sakın bantlama o dam senın bu dam benım pesıne düşersın yoksa olmadı asagı atlarlar. Erkeklerı tavan arasını acıp bırak dısıler kalsın sonrasına hıç karısma cevreyı ızlerler guzelce .

tavan arasında geziolar saten, dışarı çıkmaya tennezül bile etmiolar. alan bayağı geniş ve yüksek.

kusalrı alıstırmanın bır dıger yoluda yavru bır basak cıns kus kullanmam ya fındık bango tıpı kusalr kullanıcan yada alman posta gıbı kuslar ama telden yaparsan kafes seklınde baya bı etkısını gorursun sakın kanatlarını bantlayıpda salayı mdeme ya kedı yerr yada catıdan catıya tarzan gıb ızıplar sende arkasından bakarsınn hepp xD

kendilerinin keşfetmesini beklesem, zamanla kendileri çıkıp bakmaz mı alışmaz mı yani.

alısırlar alısmasınadaa malum tavan arası kalaı bır alan dısarı cıktıklarında eslerın ıgoremeyıp bırseyden urkerlerde alısık olmadıgı ortama ınmez hıc bır kus kolay kolay. onu dusunn dedıgı mgıbı bır telden kafes yapp camın onune koy oradan ızlesınelr dısarıyıı sonra kafesı camdan dısarı cıkart ama camdan co kfazlauzaklastırma bır yandan dısarısını bır yandanda catının ıcını gorsunler 1 hafta bunu uygula sonra bakarsın onalr cıkar kendılerıı ucup ucup ınerlerr.

tavan arasının resimlerini eklemeye çalıştım. dar bir alanda deil yani

resimler acılmıyo krık ısaret ıgosterıyorr.

bende çatı arasında besleyenlerdenim ben çatı deliğinden uçuruyorum benim yaptığım taktik : il evvel deliğin çevresine telden kafes yaptım kapılı kuşlarım çıkıp iniyolardı 1 çift kuşum yumurtladı diş iyumurtaya çok sadık olduğundan hemen folluğuna giriyodu en son dişi yi attım dışarı karnıları açtı tabi sonra geldi hemen folluuna oturdu derken diğerlerinide öle saldım alıştılar .. ;)

Geri