TAVUK VE GÜVERCİN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hünkari03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

hünkari03

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ege deniz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
ÇATIDA GÜVERCİN BESLİYORUM FAKAT BAHÇEDEDE OLMASINI İSTİYORUM ACABA BAHÇEDEKİ TAVUK KÜMESİME ATSAM TAVUKLAR ZARAR VERİR Mİ ? KÜMES YÜKSEK VE BOL IŞIK ALIYOR ÜST TARAFLARA 2 3 DÜNEK VE 2 3 YUVALIK YAPSAM VE 1 ÇİFT KUŞ ATSAM OLUR MU ? KAVGA EDERLER Mİ ?

Selamlar. Tavuklar güvercinlere zarar verebilir.Kümes çok geniş ise tavukların erişemeyeceği tüneklerde bakabilirsiniz yalnız yem yemeleri ve kümese girip çıkmaları sorun olabilir...

en iyisi tavuk kümesinin yanına bir kümes yapın hem güvercinler için daha rahat olur tavuklar ve güvercinler birbirlerine zarar verebilir helede tavuklar yavru güvercinleri öldürürler!!!

selamlar.bence asla mümkün değil .birbirlerine hastalık bulaştırırlar.ve birbirlerinin psikolojilerini bozarlar.bir çok dezavantajı var.kümeslerin arası uzak olmalı.

Bence de olmaz imkan varsa olmamalıdır. Çünkü benim kümesimle tavuklarınki yakındı da kuşları perişan ettiler hakikatende güvercinlerim tırsak olmuşlardı bir süre yem yedirmiyolar rahat da vermiyolar.

Ben güvercinlerimi şuana kadar hep tavuklarla aynı kümese koydum pek sorun olmadı. :evet:

Geri