Tecrube ve bilgilerinize ihtiyacim var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tavsanli43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

tavsanli43

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
umit elyak
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
Oncelikle tum arkadaslara selamlarimi iletiyorum.
Abiler ve kardesler; kuslarimda anliyamadigim haller oluyor..en cok kafama takilan ve tek ogrenmek istedigim sey ise kusu elime aldigimda kusun icinden gogsunden tik tak tik tik bu sekilde garip bi sesler geliyor bir kusta deyil iki kusta deyil hemen hemen hepsindede var,hafif siktirinca zaten geliyor o sekilde sesler anliyamadim nedendir. Kuslar bi hastalik atlattilar ama halen bu sekilde durumlar var. Ben bu sesler neden olur anlamadim.

Kardeşim klp atışlarını duyuyorsun. Merak edilecek birşey yok.

Selamlar,

Hüseyin beyin dediğine bende katılıyorum, ama üst solumun yolu rahatsızlığı da olabilir. Hık, hık değimiz hastalık da kuşlara tık, tık olmasa da hıckırık şeklinde bir ses çıkarıyor. Bu söylediklerimiz varsayımdan ibarettir, siz yakınlarınızda usta tabir ettiğimiz güvercin besleyen birileri var ise ona göstermeniz ve onun gozlemleri neticesinde hareket etmenizde fayda vardır.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Ellenmeyen kuşlar ele alındığında kuşta aşırı bir heyecan yaratıyor ve kalbi normalden çok atıyor.Sağlık sorunları olduğunu sanmıyorum.

Bilgileriniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar sagolun.

Abiler iyice kontrol edip gozlemledim ve bu kusun icinden gelen tik dik tik bu turden sesler ne kalp atisi nede hik hik olarak solunum rahatsizligi,bu sesler devamli gelmiyor ama var yani kuslarin bi problemi soyle bakinca gayet iyi gozukuyolar amma velakin bu sesleri anliyamadim yeni aldigim kusta yok diyerlerinde var,bi cesit hastalik var kuslarda ya hadi hayirlisi. Herkeze saygilar.

Geri