TEcrübelerden iç açıcı tavsiyeler.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JeanLoup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

JeanLoup

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ErdeM KULA
Meslek
ÖGrenci
İlgi Alanı
Kediler
s.a abilerim ve kardeşlerim ben istanbuldan erdem.23 yaşındayım çok degil 2 senedir güvercin besliyorum.Fakat şöle bi sıkıntım var hep kelebek dönek tarzı kuşları begenmişimdir ama çevremden dolayı taklacıyla aşladım hem bulması kolay oldu hem yardım aldım kendini kuçşu diye tanımlayan kurnazlar varkan bilmedin kuş çok tehlikeli 2 hafta içinde kümesimdeki tüm mardinleri satıcam kümesi yıkıp tekrar yapıcam bu sefer kelebek ve dönek tarzı güvercinle başlıcam yani sarma makara yapan tarzlar ile baştada dedigim gibi çevremde bu ırkı besleyen tanıdıgım yko denecek kadar az belkide ben yayıcam amacım o degil sizden ricam bu tarz kuşlarda neye göre deger biçildigi ve yetiştiriz tarzı uçuş tarzları hakkında bilgi edinmek ve istanbulda bu güvercinlerden besleyenler var bana yardımcı olmaları şuan satın da alabilir takasta yapabilirim bilgi de edinebilirim..Dikkate alırsanız çok sevinirim benim için önemli bir konu herkeze iyi kümesler.

selamlar ercan kardeşim şimdi sana şunu diyebilirim her uçan ırk için geçerlidir bu seyretmek bolca ama sadece kuşu değil kuşu seyretmeye gelenleride seyretmek nedeni şudur kuşu izleyenler kuş uçarken sıkılıyor ve bolca muabbet ediyorsa kuş iyi görsel şov yapamıyor demektir. fakat konuşmadan çok kuş izleniyor ve kuş görsel yapması gereken şovları yerine getirdiğinde izleyenler 5 kız çoçuğundan sonra erkek çoçuğa sahip olan bir babanın tebessümü ve gözündeki parıltıyla bakıyorsa o iyi kuştur.ağızlardan cıkana çok itibar etme çünki kuş indikten sonra kuş değilde kaşıkçı elmasını arıyormuşlar edasıyla ya şusuda olsa busuda olsa derler . zaten o dedikleri olsa seyrederken zevkten bayılırlar.iyi kuşu iyi seyircilerin yüzünden anlarsın gerisi pek önemli değil. kostum kuşuysa o ayrı sanat. bolca kazıklanma bolça çalışma bolça para harçama yinede hüsran istisnalar hariç zor iş...

erdem abi sen istanbul un hangi semt in de oturuyosun bana yakınsan ben de kelebek var istediğin kuş ile değiş edebilirim

kagıthane kardeşimm hangi tür kelebegin var eş mi??

olur kardeşim koy bakalım..Diger arkadaşlar abilerden de kardeşim gibi bi durum olursa birde kelebeklerinde taklacılar gibi yer sıkıntısı varmıdır yani oyundan bu kelebek güzel sarar inicegi yerin şöyle olması gerek.

erdem hayırlı olsun kım seni oyun kuşuna küstürdü o kurnazlardan biride biz olmayalım :)

abi resim koyucam ama bi türlü beceremedim resim nasıl koyulıyor bi yardım edersen abi resim koyarım

Bu ırka gönül vermiş kimse yokmu veya bulaşar duyarsizlarmi neden yardımcı olmak istemez
Ki keske biri benden böyle bisi istese ama herkez biz değil orasida var

izmirde olsan sana yardımcı olabilirdim çok 15 kadar kara kople verdim bedavaya

VAY BE NE İSTANBULMUŞ 1 KİŞİ ÇIKMADI.OYUN YAPIYORLARMI?PROBLEM DEGİL İSTANBUL HAYIRSIZ ÇIKTI GELİİRİM İZMİRE BU KARDEŞİNE YARDIMCI OLUCAKSAN İNŞ İLERDE BELKİ BU KELEBEK AŞKIMIN BAŞLANGICI DİYEE HEP SENİ ANARIM..KİMSEDEN BULAMADIM.

JeanLoup' Alıntı:
VAY BE NE İSTANBULMUŞ 1 KİŞİ ÇIKMADI.OYUN YAPIYORLARMI?PROBLEM DEGİL İSTANBUL HAYIRSIZ ÇIKTI GELİİRİM İZMİRE BU KARDEŞİNE YARDIMCI OLUCAKSAN İNŞ İLERDE BELKİ BU KELEBEK AŞKIMIN BAŞLANGICI DİYEE HEP SENİ ANARIM..KİMSEDEN BULAMADIM.

şu mesajınla neyi anlatmak istedin ben anlamadım. belki anlayışım, yada anlama yeteneğim ölmeye başladı. şu mesajları daha anlamlı yazsanızda bizde anlasak kardeşim nasıl olur.İstanbul bir ülke. İstanbul Türkiye nin en kozmopolit şehri.İstanbul da Ülkemizin her şehrinden insan var. Siz İstanbul da aradığınızı bulamadıysanız o sizin beceriksizliğinizden kaynaklanıyor olabilir. www.sahibinden.com a girin İstanbul da taklacıdan tutun süs kuşlarına, saya dan tutun edremit kelebeklerine kadar her türlü kuş vardır.

anlamada sıkıntı oldugunu zannetmiyor kardeşim problem akılda ve gözlerde olabilir yani o mesajı tek başına anlamaya çalışrsan çözemessin yani en azından 10 yaşındaysan bile böle bir mesaj yazılmışsa bu mesajın öncesi oldugunu anlıyabilirsin ve onlardan başlarsan okumaya belki çözümleme yapabilirsiz tıkandıgın yerde ben yardımcı olurum ayriyetten sen istanbulu sahibinden.com dan ibaret bilebilirsin 22 senedir istanbulun en kalabalık en hareket en mezulu yerinde ikamet ediyorum o konuda sen sıkıntı yapma geçen hafta buldum senin dedigin yerden telefonla aradım 6 çift kuşa degeri taş çatlasa 700 800 eder kuşa bana 5 m istedi :) ve sana bi tavsiyem yardımcı olamıcan konulara müdahale etme hem boşluk yapmamış olursun hem konu dagılmaz.

JeanLoup' Alıntı:
anlamada sıkıntı oldugunu zannetmiyor kardeşim problem akılda ve gözlerde olabilir yani o mesajı tek başına anlamaya çalışrsan çözemessin yani en azından 10 yaşındaysan bile böle bir mesaj yazılmışsa bu mesajın öncesi oldugunu anlıyabilirsin ve onlardan başlarsan okumaya belki çözümleme yapabilirsiz tıkandıgın yerde ben yardımcı olurum ayriyetten sen istanbulu sahibinden.com dan ibaret bilebilirsin 22 senedir istanbulun en kalabalık en hareket en mezulu yerinde ikamet ediyorum o konuda sen sıkıntı yapma geçen hafta buldum senin dedigin yerden telefonla aradım 6 çift kuşa degeri taş çatlasa 700 800 eder kuşa bana 5 m istedi :) ve sana bi tavsiyem yardımcı olamıcan konulara müdahale etme hem boşluk yapmamış olursun hem konu dagılmaz.

Benim mesajıma senin bu mesajın uydumu sizce.Şimdi bende diyorum ki İstanbul da 22 yıl yaşamışsınız fakat bir kaçcümleyibile bir araya getirmesini öğrenememişsiniz. Cevabınız çok ukalaca. bilgiç bir tavır..? İstanbul u bana anlatma.İstanbul un her yeri mezulu dur. bakırköy bagcılar şişli ortaköy kadıköy ümraniye v.b. her yer mezulu yerdir. senin gibilerden tavsiye almadım da, almam da. ben dik kafalı biriyim.

Tamam buda kaniti okadar lafın icinden gittin mevzuyu aldin polemiğe girmicem seninle konumu dağıtma lütfen bagcilar mis:))) :haha:

JeanLoup' Alıntı:
Tamam buda kaniti okadar lafın icinden gittin mevzuyu aldin polemiğe girmicem seninle konumu dağıtma lütfen bagcilar mis:))) :haha:

ERDEM KARDESİM BİR ARAYIS İÇİN ÇIKMISSINIZ YOLA HER KES BİLEBİLDİGİ KADAR YARDIMCI OLMAYA ÇALISIR

YADA KİMSE CEVAP YAZMAK YORUMDA BULUNMAK ZORUNDADA DEGİLDİR YADA DUYMAK İSTEDİ,GİNİZ GİBİ KONUSMALARINIDA BEKLEYEMEZSİNİZ AMA SİZDEN 7 YAS KÜÇÜK BİRİSİ SİZE AGABEY DİYE HİTAP EDERKEN

SİZ 50 YASINDAKİ BİR ARKADASIMIZA KARSI HİTABINIZ BİRAZ HOS DEGİL BURASI BİR PAYLASIM ORTAMI

KARSILIKLI SÖYLEMLERİMİZİ DÜZELTEBİLDİGİMİZ SÜRECE DAHA ANLASILIR OLURUZ DOGRU SÖYLENEN GERÇEKLER HER ZAMAN İÇ ACICI ZATEN OLMAZLAR

SAYGILAR

Yas olarak bı saygısızlık yaptıysam affola fakat yas belirtilmemiş bilseydim buyuklerime saygıyı küçüklerime sevgiyi esirgemem hersabah bosa Andımız diye okumadık fakat bu konudaki tek. Amacım güvenilir bir kelebek kapısı bulmakti oda yalan oldu galibe nese kissmet degilmis İllaki biri yardım etcek değil hele bu devirde

JeanLoup' Alıntı:
Yas olarak bı saygısızlık yaptıysam affola fakat yas belirtilmemiş bilseydim buyuklerime saygıyı küçüklerime sevgiyi esirgemem hersabah bosa Andımız diye okumadık fakat bu konudaki tek. Amacım güvenilir bir kelebek kapısı bulmakti oda yalan oldu galibe nese kissmet degilmis İllaki biri yardım etcek değil hele bu devirde
açıklamaların için sagol erdem insallah aradıgına kavusursun

Erdem kardeşim Kemal abi var sitede Kemal Tüfekçi onunla irtibata geçersen sana çok güzel sayalar bulmanda yardımcı olur bence bi konuş derim

Geri