Tecrübeli abilerim yardımınız lazım :) Saya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
Öncelikle herkese selamlar kolay gelsin
Benim sorum şu pazar günü sabahtan bir çift saya aldım eş diye aldım eve geldim önceden yaptığım kümese koydum bunlar bi iki takıştılar sonra tık yoktu hergün biraz salıp dışarda yemleyip geri kümese koyuyordum bugün akşamüstü saldım biri bi tahta parçasının üstüne çıktı öbürüde peşinden gitti ve kavga etmeye başladılar ikiside birbirini tutuyo o onun kafasına o onun kanadına derken ayırdım biri kümese girdi diğeri az dolaştı sonra o da girdi.
fotoyu yükledim cinsiyet yorumlarınızı bekliyorum şimdiden saolun

Ekli dosyalar

• 2012-12-23 15.23.02.webp
    2012-12-23 15.23.02.webp
    877.5 KB · Görüntüleme: 817
biraz daha yakından çekersen daha net cevaplarız, öndeki erkek de, arkadaki tam belli olmuyor.

muhtemelen takım olarak satmışlardır. sen kapalı tut 3 veya 5 güne kadar eş alırlar
öndeki erkek arkadaki dişidir.
saygılar ŞABAN ORAL

son fotoda ikisi var diğer fotolarda tek olan erkek diye tahmin ettiğim diğer kuş yanına gelince kursağını şişirip ötüyo ama kuş kaçınca peşinden koşmuyo sadece yanına gelince

Ekli dosyalar

• 2012-12-28 18.01.08.webp
    2012-12-28 18.01.08.webp
    81.4 KB · Görüntüleme: 844
  • a1.webp
    a1.webp
    68.4 KB · Görüntüleme: 898
  • a4.webp
    a4.webp
    62.7 KB · Görüntüleme: 869
  • a2.webp
    a2.webp
    77.3 KB · Görüntüleme: 858
  • a3.webp
    a3.webp
    50.8 KB · Görüntüleme: 899
buda dişi diye tahmin ettiğim kuş ama hiç emin değilim bugün kümesin önünde hıçkırığa benzer bi ses sçıkardı ard arda 15 20 ye yakın çıkarıp içeri girdi tüneğe geçti
inşallah biri dişi biri erkektir yorumlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim SAYGILAR..

Ekli dosyalar

• b1.webp
    b1.webp
    85.9 KB · Görüntüleme: 880
  • b2.webp
    b2.webp
    98.6 KB · Görüntüleme: 947
  • b3.webp
    b3.webp
    85.5 KB · Görüntüleme: 879
  • b4.webp
    b4.webp
    76.8 KB · Görüntüleme: 807
YARDIMCI OLABİLECEK KİMSE YOKMU ?

soru-cevap/cinsiyet-ogrenme-t18669.html buyur arkadaşım bunu deneyerek bulabilirsin .. ben kendi kuşlarımda denedim oldu.. bu arada bunu denedikten sonra bizimle paylaşırsan sevinirim.. sağlıklı kuşlarının olması dileğiyle..

bilmiyorum ben mi yapamadım ama hiç bu resimlerdeki gibi tepkiler kuyruk vs. olmuyo eğer fotolardan bakıp anlayabilecek bi abim varsa yazıversin çok iyi olur herkese iyi akşamlar. .

2012 12 28 yazanda 2sinden sagdaki erkek soldaki dişi gibi geldi bana

Geri