Tecrübeli Arkadaşlar Yardım Edin...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gölge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 533
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gölge

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Nuri ÇAM
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar benim bir çift taklacı güvercinim var bir aydan fazla süredir bendeler kümesede alıştılar ama üreme mevsimi olmasına rahmen yavrulamıyorlar en kötüsü çiftleşmiyorlar bile dişi kuş çok pasif erkek kuş çiftleşmek istiyor ama dişi kuş isteksiz.Kısır olmalarından şüpheleniyorum, kısır olduklarını anlamanın bir yolu varmı yada ne yapmamı önerirsiniz.Bide geldiklerinde kanatlarını çekmiştim erkeğinki düzeldi bir problem yok uçabiliyor dişinin ise sağ kanadı biraz sarkık duruyor ondan olabilirmi.
Teşekkürler........

kısır olsalar bile ciftlesirler eger erkek kısır yumurtulara bos cıkar.disi kısırsa ciftlesir ama yumurtlamaz. biraz daha bekle zaten kanatları cekikken yumurtlamaz

kuşların kısır olup-olmadıklarını anlaman biraz zaman alır. Eğer erkek kısır ise dişi yumurtlar ama yumurta boş çıkar... Dişi kısırsa yatar ot falan toplar yuva yapar yani ama yumurtlayamaz ööööyle yatar anca. Birde kısır dişi kuşun altına yumurta koyarsan yatar...
Sen Kuşların kanadını çekmişin galiba, biraz bekle hayvanlar toparlansın... Yani kanatlarının çıkması için de enerji harcar hayvan... Birde istersen kuşlarına vitamin ver. Özellikle dişiye, kendini toparlaması için iyi gelir....

Umarım yardımcı olabilmişimdir...

SİNAN ÖZTEKİN

Güvercinde üreme mevsimi olmaz.
[arama][/arama]
-kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri