tecrübeli arkadaslarda yorum rica ediyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan antilogaritma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre çelik
Meslek
Doktor
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar yaklasik 2 haftadir benim terasin etrafi ölü yabani güvercinlerle doldu. 2 gunde 1 i güvercin oluyordu. sonra benim kuslarada bulaştı 3 tanesi öldü. sonra birisini elime aldim kusmya basladi buda gidecek galiba dedim ertesi gün o da gitti. sonra biri daha kusmaya başladı bende sularını degistirdim icine bactrim surubun yarisini bosalttim iyice karistrdim hepsi ictiler. o kuş ölmedi diger kuslarda canlandilar. nedir bu arkadaslar . ilacın etkisi olmuş olabilirmi.

Tabiki olmuştur hocam, malum havalar bu ara kötü gidiyor yabanilerin nerdeyse hepsi yazın ayrı kışın ayrı hastalıklar taşıyorlar. Geçmiş olsun.

Canım kardeşim eğer yanlız yabani ,yaboz veya cami güvercinleri ölüyor ise beslendikleri yerden zehirli veya bozuk malzemelerden yemiş olabilirler veya onların getirdiği çalı çırpıdan veya ötme ve pislik bırakmalarından rahatsız olan apartman ve mahalle sakinlerinden birisi zehirli yem buğday atmış olabilir saygılarımla.

olabilir ama benim guvercinlere nasip bulastirmis olabilirlerki benimkiler sadece benim verdiğim yemden yiyorlar.
--- Mesaj güncellendi ---
Tabiki olmuştur hocam, malum havalar bu ara kötü gidiyor yabanilerin nerdeyse hepsi yazın ayrı kışın ayrı hastalıklar taşıyorlar. Geçmiş olsun.
sağol kardesim

Geri