Tedavi sonuç vermiş mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

polllat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan öztekin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Tedaviden önce bu haldeydi: Kuşun bacağı kırık bileğin üstü baldır kısmında mosmor kemikleri oynuyor ve çok az şiş.

Tedavi: Kuşun kırık olan ayağına destek olarak kürdan koyup sardık ve 13 gün sarılı kaldı. 1 hafta baytril kullandım 2-3 gündür de B vitamini kullanıyorum. (Not: ayağını veterinerde doktorla beraber sardık)

Tedaviden sonra bu halde: O kırık olan yerde çok az bi şişiklik var ama orası semsert yani kemik gibi ve artık kırık yer kalmamış elimle bakıyorum her yer sağlam. Ama o şişik olan yerde iltihap gibi bişey olmuş şimdilik sizden bi tavsiye gelene kadar ben teramicin sürdüm. Ama kuş hala ayağını yere basmıyo ama parmaklarını hareket ettirebiliyo bende melhemi sürüp tekrar sardım.Birde kuşun ayağını açınca çok kaşındı o kırık yeri sanki kemirir gibi kaşıyor...

...............SİNAN ÖZTEKİN.................

kaşıması iyi insanlardada öyledir bir yara iyileşince kaşınır kuşun ayağı iyileşmiş olabilir şişlik ise dediğin gibi iltahap olabilir teramicin sür sen bu arada kuş iyileştirme konusunda östüne yok

silik dumanlı' Alıntı:
kaşıması iyi insanlardada öyledir bir yara iyileşince kaşınır kuşun ayağı iyileşmiş olabilir şişlik ise dediğin gibi iltahap olabilir teramicin sür sen bu arada kuş iyileştirme konusunda östüne yok

Saol. Valla ne diyeyim bende bilmiyorum nerde hasta kuş var geliyo benim kuşların içine bende acıyorum atamıyorum ondan sonra bi ton uğraşıyorum ama hasta bi kuşu iyileştirince insan o kadar mutlu oluyo ki anlatılmaz bu duygu... Kuşu yinede önlem olarak p.tesi veterinere götürmeyi düşünüyorum ama kararsızım sanki iyileşmiş daha yapılacak bişey yok gibime geliyo tabi iltihap hariç....

............SİNAN ÖZTEKİN.............

Birde artık kuş kolide durmak istemiyo çıkmak için çırpınıyor....

.......SİNAN ÖZTEKİN.........

Arkadaşlar başka fikri olan yok mu?

ayağındaki iltahap için bir müddet daha antibiotik vermelisin bence. en az beş gün daha antibiotik tedavisi ve ardından vitamin takviyesiyle birşeyi kalmaz. ayağı doğru kaynamış olsada. bir müddet üzerine basmaması normal bence.

erdem22' Alıntı:
ayağındaki iltahap için bir müddet daha antibiotik vermelisin bence. en az beş gün daha antibiotik tedavisi ve ardından vitamin takviyesiyle birşeyi kalmaz. ayağı doğru kaynamış olsada. bir müddet üzerine basmaması normal bence.

Çok teşekkkür ederim bi an için korktun doktorla beraber yaptık ama bişeyi yanlış yaptık da kuş topal mı kaldı diye ama parmaklarını bazen hareket ettiriyo buna rağmen ayağını yere basmıyor...

SİNAN ÖZTEKİN

Arkadaşlar burada fazla cevap gelmedi ben yinede önlem olarak veterinere götüreyim kuşu p.tesi günü...
Cevap yazan, yazmayan herkese teşekkürler....

...............SİNAN ÖZTEKİN....................

Arkadaşlar az önce veterinerden geldim. Ve orada kuşun ayağını tekrar açtığımızda o iltihap gibi bişeyin gittigini ve o şişiğin hemen hemen yok denilecek kadar azaldığının gördüm. Ve veteriner artık kuşun hiçbirşeyinin kalmadığını kuşların içine boşlayabileceğimi söyledi. Ayağınıda zamanla basar dedi. Sanırım kuşçuluk adına bi sınavı daha başarıyla geçtim... :heyo: :hhh: :heyo: :slm:

....................SİNAN ÖZTEKİN............................

bravo sana sinan kardeşim bir kuşu daha iyileştirdin inş. hayırlı olur herşey gönlünce olsun

KUBİLAY AYDIN...

silik dumanlı' Alıntı:
bravo sana sinan kardeşim bir kuşu daha iyileştirdin inş. hayırlı olur herşey gönlünce olsun

KUBİLAY AYDIN...

Teşekkür ederim kardeşim... şimdilik ayağını basmadı ama zamanla basacağını söyledi doktor..

..........SİNAN ÖZTEKİN............

kuşu bu dönemde yıpratmamak, bolca dinlendirmek.kısaca rahat bırakmak herhalde iyileşmesine faydalı olacaktır. BİZLERLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER.
:oley: BAYTRİL den vazgeçemiyorsun.

Geri