TEFENNİ ADANALARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kim.bu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

kim.bu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ramazan
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
Burdur tefenniden Ramazan hocanın adanaları.

Ekli dosyalar

• DSCN3931.webp
    DSCN3931.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,268
  • DSCN3520.webp
    DSCN3520.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,270
  • DSCN3454.webp
    DSCN3454.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,246
tefenni adanaları devamı

Ekli dosyalar

• DSCN4041.webp
    DSCN4041.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,290
  • DSCN3927.webp
    DSCN3927.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,293
  • DSCN3946.webp
    DSCN3946.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,209
Ramazan hoca öncelikle aramıza hoş geldiniz.
ben de burdur karamanlılıyım adanalarınızı görmek isterim maşallah küpeleride pek güzelmiş.
lütfen profil bilgilerinizi eksiksiz doldurunuz.

Hakkaten güzel kuşlar 1 numara :tamam:

adana kuslarına küpe takıldını senden görüyorum buda başka bi anlayış tabi genelde gez lere takarlarda neyse yinede güzel kuşlar

bende adana beslemeye başladıma ma daha yeniyim... ama benje senin kuşların birascık yaşlanmış ama olsun bence senin kuşun nbe olursa olsun baq benje çok güsel haywanlar...

ramasan abi bn turgut sen aldığım adanalar bunlar güsel çekmişsin eline sağlık

omenn' Alıntı:
bende adana beslemeye başladıma ma daha yeniyim... ama benje senin kuşların birascık yaşlanmış ama olsun bence senin kuşun nbe olursa olsun baq benje çok güsel haywanlar...

Genç arkadaşlar lütfen bu sitede yazılarınızı türkçe karakterler kullanarak ve anlaşılır yazmaya çalışın msn deki alışkanlıklarınızı buraya taşımayınız sevgiler.

(benje değil bence , birascık değil birazcık,nbe?anlamadım,baq ?anlamadım ,güsel değil güzel,haywanlar değil hayvanlar )

Ahmet ESMEK

Merhaba Ramazan hocam maşallah Adanalar bayağı iri ve dinç duruyorlar bunları uçuruyormusun ? yoksa bizim gibi yırtıcı kuşların korkusundan tavuk niyetinemi besliyorsun ?
Ayrıca teffenniye gelmiştim 1991 de bir gece kalmıştım orada
sevgiler ve bol yavru alman dileğiyle
A.ESMEK

Adana kuslarına küpe takmayız filo besleyenler araya karıştırdıkları Adana'lara küpe takiyorlar bir kac kere bu duruma sahit oldum. Kusların sekilleri güzel ama havadaki performansları önemlidir. Adana kusları performans kuşudur cok cirkin olupda havada cok marifetli kuslar mevcuttur ;)

Saygılar..

sanırım kuşların damızlık verim alabiliyormusun. bence adana kuşuna küpe takılmaz. kuşa zarar verir. iyi günlerde uçurman dileğiyle.

nbe ne demek istemş ne olursa olsn gibisinden , baq da bak demek istemş ahmet abi syglr..:D

Geri