tek ana babadan yavru alımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan abdullah.esen.92
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 468
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
abdullah eser
Meslek
işveren
İlgi Alanı
Kediler
selamun aleykum sizden bir konuda yardım isticektim sevdiğim bir komşundan iki adet tek damar kuş aldım, Bu kuşların yavrularını alarak cogaltmak istiyorum bunlar için kümesimin tamamından vaz geçtim, ama tek sorun şu ki kuşlar kümesi pek alışacak gibi değiller saldığım anda eminim ki direk evlerini bulacaklar ama kümesede hapsetmek istemiyorum napmalıyım kümeslerine kapatmamda dogru olur mu ? TEşekkürler

kümesin resmini bi koyarsan iyi olur ona göre kümeste kalmalarına veya dışarı çıkarılmaları hakkında bişeyler yazabiliriz kümesin hava alıyorsa içerde kalmalarında herhangi bi sorun yok

Abdullah kardeşim madem kuşları çoğaltmak için aldın o zaman havayı göstermeyeceksin.

ikisininde kanatlarını düzgün bir şekilde makasla olsun bitsin,bir yere gitmezler o zaman.

İnşallah yavrularını alır uçurursun.

Makaslı kanatlada rahat rahat gezdirirsin.

Selamlar sağlıcakla kal.

lordmozard61' Alıntı:
kümesin resmini bi koyarsan iyi olur ona göre kümeste kalmalarına veya dışarı çıkarılmaları hakkında bişeyler yazabiliriz kümesin hava alıyorsa içerde kalmalarında herhangi bi sorun yok
:tamam: :tamam: Bir pencere yada tel gibi birşeyler (:

Arkadaşında söylediği gibi damızlık olarak kullanılacak kuş uçurulmaz zaten makasla kanatlarını fakat eşleme için aynı yuva kardeşleri asla kullanma. 2 hatta 3 üst yuva kardeşleri eşle.

Geri