tek kalan dişi yumurtalara bakarmı ? :/

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kazimsu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

kazimsu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
akın
Meslek
fer
İlgi Alanı
1 çift bango aldım,erkeği dün kaçtı malesef dişi tek kaldı bugün batığımda yuvaya1 tane yumurtlamısdı acaba tek basına cıkartırmı yumurtaları,tutarmı yavrular ??? uan yatmıyor üsdünde . :hungur:

selamlar tek dişi yavruya bakar ama tek dişi yumurtaya yatmaz en fazla 2 gün yatar yada 3 gün onun için değerli yumurtaysa al yatmadan sakla yada yeni yumurtlayan başka kuşun altına sür. eğer yoksa saklarsın en kolayı yemin içine göm ve en yakın zamanda yumurtlayan kuşun altına sür.

birde zaten ilk yumurtaya kuş yatmaya bilir 2 cıkınca yatmaya başlar. bu normaldir.

suan altına süreceğim kus yok malesef uzun bir aradan sonra yeniden basladım.
dişi yuvalığa yumurtlamıs ama bakmaya niyeti olmasa yere yumurtluyor ben yinede beklemeyi dü :hungur: şünüorum :/(

Kus tek basına yumurtya yatmaz, hıc bosuna bekleme, yumurtaları bı kenara koy hemen bı erkek kus al es vur es olduklarında yumurtaları dısının altına koy yatmaya baslarlar, ancak 1 gun ıcınde es olması lazım :D

malesef hemen erkek alamam =(( :hungur: cumartsi ghünü eş alcam =(

hayır bakmaz ama es vurursan bakar sen en iyisi sakla yumurtaları es olunca yani sürersin altına amaçabuk ol yumurta bozulur yada kısa zaman yumurtlayan kusun altına sur yada bicif bakıcı kusbul

Ekli dosyalar

bence o yumurtadan bı numara cıkmaz yada sansını dene o yumurtayı guzel bı yerde muhafaza et tek basına kus imkansız yatması

selam
bakamaz üzerinde yatmaz bütün gün bikar bir hafta bakar ölür baska kus varsa al onun altina birak

Bende de tek olan bi dişi cift olan mermeri çiftin erkegıyle eş aldı. mermeri erkek hem kendı esıyle hem bu arap dişiyle çiftleşiyor.

Bu arada dün mermeri dişi yumurtladı. Bugun de arap dişi.

Mermeriler kendı yumurtalarına yatıyorlar. Arap da kendi yumurtasına yatıyor. Bu arada arap dişiyi ayırmıştım ayrı bı kumeste yumurtladı.

Sorum şu : Bu arap bu yumurtaya bakabilir mi. yarın öbur gun 2. yumurtayı da yumurtlar.

Şayet bakmaz ise yarın öbur gun yavru cıkaracak olan posta ciftim var.

Yavrular cıkınca dıger follukta bu postaların altına sursem bakarlarmı?

saolun.

arkadaşlar tek erkek mardinim var dişi kayıp yavruya bakabilirmi yada nasıl yaşatabilirim yavru3 günlük

Geri