Tek kalan erkek kuşum yavrulara bakar mı??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brtysl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

brtysl

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berat YEŞİL
Meslek
doktor
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar dünden beri dişi kuşum ortalarda yok.yavruları 12 günlük.erkek şimdilik yem veriyor ama sürekli bakar mı???
görüşleriniz benim için önemli çünkü eğer bakamaz diyorsanız altından alcam yavruları kendim bakcam.kuşlar miski bu arada

berat kardeşim sen bırak kuşları kendı haline baktıgı kadar baktırt bakmadıgını farkettıgın anca eve alıp her gun agzından içeri yemlerı at.. yeme dusene kadar bu şekilde idare et

b.ihtimal bi zaman sonra beslemeyi keser..en iyisi kendin bakmak

bu kuşun yavru bakma becerisine kalmış. Bu gibi durumlarda yavruların ikisinide tek başına büyüten kuşlar olduğu gibi, bir tek yavruya bakmadığı durumlarda vardır.Siz erkek yavrulara bakmaya devam ettiği sürece karışmayın, bakmamaya başlarsa o zaman kendiniz büyütün. Ben bu şekilde 1 yavru büyütmüştüm.

KUŞUN YANINA DİŞİ KUŞ SOKMA. ERKEK KIZMADIĞI SÜRECE YAVRULARA BAKACAKTIR..

filo' Alıntı:
KUŞUN YANINA DİŞİ KUŞ SOKMA. ERKEK KIZMADIĞI SÜRECE YAVRULARA BAKACAKTIR..
ahmet abi öyle bi şansım yok maalesef:(.mecburen aynı ortamda kalıyorlar

tüylenmediyse eğer erkek kuş büyük ihtimalle gece yatmaz soğuktan ölme ihtimali yüksek kendin beslemesi zor bi iş sabır gerektirir kuşları sıcak tutarsan babasına baktırabiliirsin

bakma işi kuşa kalmış bir erkek kuşum eşini atmaca aldığında yumurtalara 1 hafta yatmış 2 yavruyuda sağlıklı bir şekilde çıkarıp büyütmüştü(kümeste eş alabileceği dişi yoktu ve bu çiftten 8 ağız yavruyu ben aldım aldığım arkadaşta 4 yıl yavru almış bu kuşlardan tecrübeli bi erkekti ) bir dişi kuşum bir haftalık yavruları varken erkeğini atmaca aldığında bir gün sonra yavrulara bakmayı bırakmıştı. bütün kuşları aynı değerlendirmek zor.

şenol abi haklısın galiba.benim erkek tecrubeli en az 3 4 yaşında ama tam bilmiyorum yaşını.şimdilik bakıyor gece de yatıyor ustlerine ama inşallah kalkmaz.tek dişi var o rahatsız ediyor surekli ama kovuyor dişiyi yuvasına almıyor benim erkek

arkadaşım ne yaparsan yapmaz bakmaz erkek veya dişi kus kalsın bakmaz belli bir suru zarfında yavrular ya açlıktan yada soguktan ölcek al evine kendin bak başka türlü olmaz herkeze saygılar...

berk kardeşim düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim.kuşlar şu an 25-26 günlükler ve hala bakıyor baba.hatta başka bi kuşla eş olmasına ve o kuş yumurtlamasına ragmen hala bırakmadı yavruları.yeni dişinin yumurtalarına yatmadı.
kesin bakmaz demişsin de onu düzeltmek için yazdım yanlış anlama.forumda araştırma yapacaklar olacaktır onları aydınlatma amaçlı

Geri