TEK SOY KALKIŞ VİDEOLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bekir79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

bekir79

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Bekir ÇAMUR ÇANKIRI
Meslek
DARULACEZE İBB
İlgi Alanı
Kediler
http://youtu.be/5kYorm-6VDg

MAKSAT PAYLASIM KUŞLAR MALUM TÜY VE YAVRU MEVSİMİ

Bende arkatepe hastasıyım,kümesimin %90 arkatepe .Senin videodaki kuşların maşallahı var.
KAZASIZ BELASIZ BESLEMELER.. bide Burası neresi Yenisahra -Ataşhir taraflarımı ?

Maşallah güle güle beslemeler.Teleklerinin eksik olduğu belli çuval gibi ses çıkıyor kanatlardan.Kazasız belasız uçurmak nasip olsun.
Tüyden sonra da inşallah sefer videolarını da izleriz hepsinin.Hayırlı akşamlar.
SAYGILAR.

Hemşerim emeğine sağlık, atmacasız günlerde uçurursun inşallah.

Bu kuşları yerde uçursan daha iyi verim
Alırsın diye düşünüyorum

hidalgoo' Alıntı:
Bende arkatepe hastasıyım,kümesimin %90 arkatepe .Senin videodaki kuşların maşallahı var.
KAZASIZ BELASIZ BESLEMELER.. bide Burası neresi Yenisahra -Ataşhir taraflarımı ?

hürkan bey teşekkür ederim yorumun için. kuşlar tek kan üzerinden gidiyor. düzlerin altından arkatepe arka tepelerden düz gelebiliyor. Anadolu yakası kaynarcada pendik de oturduğum evin çatı katında besliyorum.

Kerim TÜRK' Alıntı:
Maşallah güle güle beslemeler.Teleklerinin eksik olduğu belli çuval gibi ses çıkıyor kanatlardan.Kazasız belasız uçurmak nasip olsun.
Tüyden sonra da inşallah sefer videolarını da izleriz hepsinin.Hayırlı akşamlar.
SAYGILAR.

kerim bey teşekkür ederim. inşallah hazırda olanlardan var oruçluyken ve tüy benim belimi kırdı diyebilirim. tüyçıksın kayda değerlerin hepsini yüklemek isterim

Mehmet Altuntaş' Alıntı:
Hemşerim emeğine sağlık, atmacasız günlerde uçurursun inşallah.

teşekkür ederim Mehmet abi. bayrama memleketteyim nasip olursa oradada birşeyler izliyecegiz

imprezablue' Alıntı:
Bu kuşları yerde uçursan daha iyi verim
Alırsın diye düşünüyorum

yorumunun üzerine inşallah rabbim güven içerisinde nasip etsin diyorum. yerim gerçekten çok sıkıntılı dik ve 6. katında evimin içinde bir balkon bölümünde uçuruyorum. çoğu özelliklerini seyir sevkini çatı azaltıyor. yerde besliyen bir arkadaşımıza izleme amaçlı verdim. yer hakimiyetini izledik arada uçurumlar var. bu kuş benim soymu dedirtiyor. çatıdan insan komple kaldırası geliyor. bizim kuşun yüzünden adamın kümeside gitti. çatı güven açısından yere göre daha temkinli zevk ve heyecan yerde bir başka.

bekir79' Alıntı:
hidalgoo' Alıntı:

hürkan bey teşekkür ederim yorumun için. kuşlar tek kan üzerinden gidiyor. düzlerin altından arkatepe arka tepelerden düz gelebiliyor. Anadolu yakası kaynarcada pendik de oturduğum evin çatı katında besliyorum.

Anadolu yasaksında site ağırlıklı yapılanma genelde Ataşehir tarafında göze çarpmaktadır.O yüzden sordum gerçi heryer site oldu ama neyse bende kartal tarafındayım yakınsınız ....

KAZASIZ BELASIZ BESLEMELER.....

AYNEN ÖYLE HER YER SİTE KUŞ OYNATACAK YER KALMADI YAKINDA İSTANBULUDA TERK EDERİZ KUŞ İÇİN

bekir kardeş güle güle besle güzel kuşlar bende kaynarcadanım güzel kuşlar

neden hep kalkış videosu var uçuracak kadar çıktıysa inerken dama çekerkende ufakta olsa bişeyler atın

hayalet beyaz' Alıntı:
neden hep kalkış videosu var uçuracak kadar çıktıysa inerken dama çekerkende ufakta olsa bişeyler atın

tabiyki. sefer videolarını attım iniş sordular, inişini attım kalkış sordular:)) kalkış attım tekrar başa döndük seferini soruyorlar:)) herkez sefer atıyor. bende bütün kuşların kalkışını attım bir kuş atmadım. diger videolara bakarsan orada inişinide seferlerinede bakabilrsin

kaynarcalı25' Alıntı:
bekir kardeş güle güle besle güzel kuşlar bende kaynarcadanım güzel kuşlar
teşekkür ederim kardeşim. bize yetiyor arayış içine bizi sokmadılar.

Geri