6 Mar 2018 #1 Tusan Üye Katılım 10 May 2013 Mesajlar 42 Tepkime puanı 0 Yaş 43 Siteyi ziyaret et Ad Soyad tuğsan öncül Meslek güvenlik Şehir Kocaeli İlgi Alanı Kediler Merhabalar guvercin.org uyeleri kusculuga yeniden basladim bir cift kus aldim ilk yavrusuda buyudu soy uretmeye degermi sizce fotografa yorum yazarsaniz mutlu olurum .
Merhabalar guvercin.org uyeleri kusculuga yeniden basladim bir cift kus aldim ilk yavrusuda buyudu soy uretmeye degermi sizce fotografa yorum yazarsaniz mutlu olurum .
7 Mar 2018 #2 Hasip Üye Katılım 5 Ocak 2008 Mesajlar 525 Tepkime puanı 37 Yaş 41 Siteyi ziyaret et Bunun yanıtını siz vermelisiniz. Tek ırk besleyerek keyif alacakmısınız ?? Ben şahsen tekrar başladığım zaman tek ırk beslemeyi planlıyorum.
Bunun yanıtını siz vermelisiniz. Tek ırk besleyerek keyif alacakmısınız ?? Ben şahsen tekrar başladığım zaman tek ırk beslemeyi planlıyorum.
7 Mar 2018 Konuyu Başlatan #3 Tusan Üye Katılım 10 May 2013 Mesajlar 42 Tepkime puanı 0 Yaş 43 Siteyi ziyaret et Ad Soyad tuğsan öncül Meslek güvenlik Şehir Kocaeli İlgi Alanı Kediler Tesekkurler