TEK UÇAN KUŞ UÇUP GERİ DÖNERMİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tetragon33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

tetragon33

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TOLUNAY ÖZTÜRKK
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
ABİLER 1 ÇİFT KUŞU OLUPTA SADECE ERKEĞİ SALIP UCUP GERİ DÖNEN KUŞUNUZ OLDUMU YADA 2 ÇİFT KUŞU OLUP SADECE 2 KUŞU SALIP KAÇMADAN GERİ DÖNEN KUŞ VARMIDIR ??

kardeş 2 tane uçup gelen gördüm, dişiyi yuvaya bağlarsan erkekte o inince inecektir. fakat tek bi kuşu uçurmayı kendim 3 kere denedm. 1inde erkek taklacım eski yerine gitti, ikincisinde erkek mısırim kalktı başka yere indi ürktü geri geldi, üçüncüde azmanım resmen kaçtı 20 dk snra geldi. tavsiyem yalnız uçurma kuşları. uçsa bile zevk vermez bnmkiler gibi sağı solu dolaşır bilmediği yerlere konar

saol abi ama artık 8 tane kuşum var :D

**8kus derken 8 ciftmi?
birde tek ucurduklarini gördügüm ve begendigim sitede cokca video var.
böyle tekmi ciftmi bilemem ama nasil ucursan ucur kanda ne varsa onu görürsün,yasarsin. (:

bendede 2çift var 4tane esler 2sabuni 2erkek sekeri dişi sarı ben hep erkegi tek uçuruyorum kus uçupuçup geliyo hatta esinide salıcam bide beni catım kapalı catı kümesleride catının üstünde

Fişekçİ' Alıntı:
bendede 2çift var 4tane esler 2sabuni 2erkek sekeri dişi sarı ben hep erkegi tek uçuruyorum kus uçupuçup geliyo hatta esinide salıcam bide beni catım kapalı catı kümesleride catının üstünde

O kARDEŞ AYNI benm halimdesin çatı kapaılı üsten açmalı kümesin yukarıdamı

ben kuşçuluğa 2 kuşla basladım ve kuşları saldığımda durmadan havaya atmak yerine kendi uçmasını bekledim kanatlarının bantlı olmadığını anlaması için 2 günde bir duvara kalkması için hafif sıkıştırdım 2 kere duvara kalktığında özgür olduğunu anladı ve kendi ufak tefek uçtu indi bir yere gitmedi.

olay 2 kuşun uçurulup kaçması değil kuşun kendi uçup geri gelmesidir sen kuşları korkutmadığın sürece kuş yerini sever ve gitmez. giderse de rüzgardan yada etrafında yüksek bina varsa yerini göremediği için açılarak aramaya başladığından uzaklaşır ve kaçmış olur.
ki şayet 2 kuşsa salsan aynı anda 2 side gitcem dese tutamassın.10 tanede salsna yine gitcem diyen kuş durmaz. sahin dalar martı gecer kaga gecer kuş korkar ve kaçarr en basit olay bu...

benim catımda kapalı kümes tavanın üstünde ben catıya cıkamıyorum korkuyorum nasıl alıstırmalıyım

aynı inciltmeden baqglasam hepsinin olurmu

Kuşların işine akıl sır ermiyor en güvendigin kuş hiç beklemedigin anda kaçıp gidiyor. Mesela bizim burda bi komşu var adam kuşculuğu bıraktı ama 1 dişi beyaz postası damın tepesinde yağmur kar soğuk dinlemeden bekliyor. Koca antebi tek başına gezer kendi evinden başkasına konmaz. Anlayacagın hiç belli olmaz. Yerini sevdikten sonra 1 tanede olsa 10 tanede olsa kolay kolay kaçmaz.

valla bende 2 tane kelebek var salıyorum hiç sıkıntı yok ucuyolar beraber geri geliyorlar ama şöyle birşey var yavrudan beri bendeler

Fişekçİ' Alıntı:
aynı inciltmeden baqglasam hepsinin olurmu

kendi ayağını yada bileğini bağla ve ipin diğer ucunu da sağlam yere bağla sonra ipin son uzanma noktasına kadar gel yada ipi o noktaya getir ve ipi biraz gevşet ve ipin son noktasını geçmeye çalış aniden bakalım canın acıcak mı acırsa hayvanın canı da acır acımas sa hayvanı kafasından bile bağlaman serbest...

Geri