TEK UÇURMA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hsncyln
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

hsncyln

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hasan ceylan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
sa abiler ben yeni üye oldum daha önceden beslemişliğim var, geçen yaz 3 ay kuş besledim bu yazda aldım uzun süre bakmaya niyetim var inşallah aldığım kuşlar ucuz yollu 10 15 tl lik şuan 4 tane kuşum var iki kuş kaçırdığım için korkudan iki erkeğin kanatlarını çektim(baştan uzun 4 teleği bıraktım onlar geç uzuyor diye) iki hafta kadar oldu tekrar geldi tüpler ama kanatlar daha filiz neyse.geçen hafta gidip yine ucuz bi dişi kuş aldım cinsini tam bilmiyorum kanatları bantladım ikinci gün dayanamadım saldım biraz kovalayınca uçtu gitti bekledim gelmedi sabah kalkınca yemlemeye çıktığımda damın üstünden geçti kuşları görünce tekrar geldi yem attım indi şu an tek kanadı olan kuşum bu dişi tek başına uçuruyorum ilk kaldırışta 7-8 tur atıp dama inmeye çalışıyo biraz dinlendirip tekrar kaldırınca başka damlara konuyo biraz bekleyip kendi kendine tekrar havalanıyor yuvaya gelmek için bende o sırada ıslık falan kovalayınca havada tek başına 10 tur falan atıyor.diyeceğim diğer kuşların kanadı gelene kadar ben bu dişiyi uçurmaya devam etsemmi inmeye çalışınca sıkıştırsam tur sayısını yükseltebilirmiyim yani çok zorlasam bişey olurmu saygılar BİDE BU KUŞLARIN TAM CİNSİ NE :

Ekli dosyalar

• Görüntü003.webp
    Görüntü003.webp
    136.1 KB · Görüntüleme: 862
  • Görüntü004.webp
    Görüntü004.webp
    180.7 KB · Görüntüleme: 903
  • Görüntü005.webp
    Görüntü005.webp
    189.5 KB · Görüntüleme: 887
KOVALAMAK YERİNE ONLARA SEVGİ İLE YAKLAŞMANI ÖNERİRİM..

KENDİLERİ İSTEDİKLERİ ZAMAN UÇACAKLAR ZATEN..

KIRBAÇ İLE KOŞAN AT TAN HAYIR GELMEZ.

SABIR..

GEÇ KARŞILARINA ONLARI SEYRET KEYF ALMAĞA BAK..ONLARI İZLE..

TEMİZ YEM,SU ..İHTİYAÇLARINI VER..
GÜZEL YUVALAR YAP..

YENİ FOTOLARINI BEKLERİM..SEVGİLERİMLE..

türker abiye katılıyorum. kus işi sabır işidir aceleci davranma yerlerine alışsınlar iyice zaten alıstıktan sonra istedigin kadar ucur.ama yeni oldugu içi sen sıkıstırınca kacma sansı yüksek :)

ÇOK TEŞEKKÜRLER ABİLERİM YORUMLARINIZ İÇİN SIKIŞTIRIYORUM DERKEN Bİ SABAH Bİ AKŞAM YEMLEMEDEN ÖNCE YANİ BİRAZ UÇSUN İSTİYORUM UÇTUĞUNU GÖRMEK ÇOK ZEVJ VERİYOR BANA O YÜZDEN BU GÜN Bİ ISLIK ÇALDIM KAKTI 1 TUR UÇUP KARŞI ÇATIYA KONDU BİRAZ SONRA GERİ GELDİ KEYFİ YOK GİBİYDİ BENDE ZORLAMADIM YEMLERİNİ VERDİM BIRAKTIM YANİ ÖYLE AŞIRI DERECEDE SIKMAM KUŞLARIMI SAĞOLUN ABİLERİM

kovalama derim ben :) Türker abinin de deediği gibi sevgiyle yaklaş. Ben babamla birlikte besliyorum benim elimden yem bile yiyorlar ama babamı görünce kaçacak delik arıyolar :D

Cinsleri hakkında birşey söyleyemeyiz; renkli olan kırma düz uçuçu bir kuş,diğeri ise postayla kırılmış bir kuşa benziyor, herkesin dediği gibi kovalamak kaçırmanın yarısıdır :)

Geri