hsncyln
Üye
- Ad Soyad
- hasan ceylan
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
sa abiler ben yeni üye oldum daha önceden beslemişliğim var, geçen yaz 3 ay kuş besledim bu yazda aldım uzun süre bakmaya niyetim var inşallah aldığım kuşlar ucuz yollu 10 15 tl lik şuan 4 tane kuşum var iki kuş kaçırdığım için korkudan iki erkeğin kanatlarını çektim(baştan uzun 4 teleği bıraktım onlar geç uzuyor diye) iki hafta kadar oldu tekrar geldi tüpler ama kanatlar daha filiz neyse.geçen hafta gidip yine ucuz bi dişi kuş aldım cinsini tam bilmiyorum kanatları bantladım ikinci gün dayanamadım saldım biraz kovalayınca uçtu gitti bekledim gelmedi sabah kalkınca yemlemeye çıktığımda damın üstünden geçti kuşları görünce tekrar geldi yem attım indi şu an tek kanadı olan kuşum bu dişi tek başına uçuruyorum ilk kaldırışta 7-8 tur atıp dama inmeye çalışıyo biraz dinlendirip tekrar kaldırınca başka damlara konuyo biraz bekleyip kendi kendine tekrar havalanıyor yuvaya gelmek için bende o sırada ıslık falan kovalayınca havada tek başına 10 tur falan atıyor.diyeceğim diğer kuşların kanadı gelene kadar ben bu dişiyi uçurmaya devam etsemmi inmeye çalışınca sıkıştırsam tur sayısını yükseltebilirmiyim yani çok zorlasam bişey olurmu saygılar BİDE BU KUŞLARIN TAM CİNSİ NE :