tek yavru cok zayıf

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan silik dumanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kubilay aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar benim 18 günlük bir yavru var bu yavrunun alttaki kaburga kemiği belli olmaya başladı birde tek yavru birde dikkatimi çeken birşey yavruya babası kusuyor genelde fakat bu sabah anneside kustu ama yavru cok zayıfladı bugün takviye yaptım acaba takviye yapmaya dewam edeyimmi yorumlarınızı bekliyorum

Yavrunun derisi nasıl? Yani normal mi yoksa kupkuru mu? Bu arada akşamları takviye yapmaya devam et bence...

SİNAN ÖZTEKİN

akşam takviye yapmıycam sabah cok doldu kursağı su saatte hala sindirememiş hepsini

arkadaşlar yavru büyümüyor sadece tüyleri cıkıyor takviye yapıyorum fakat nafile iştahıda var ama büyüüyor küçücük kaldı ne yapmam lazım

Böyle yanık büyüyen yavrulara poposundan tepsen nafile.
yavru hapı varsa hergün bir tane kullan. babası kustuktan sonra takviye yap ve su ver.
Babanın günde iki sefer kusmasını sağlayacak şekilde yemle.
Bundan sonrası allaha kalmış.

kuşların önünde sürekli yem var yemlikteki yem bitse bile yem aldığım cuvalın içine girip yiyorlar (:

merhaba,arkadaşım kuşların önünde sürekli yem bulundurma,bilinçsiz yemleme olur sağlıksız damızlık olurlar,biraz fazla atmak kusum sonrası için iyidir ama çok olması hastalıklara davetiye çıkarır,yavruya balya (balıkyağı) yada varsa b12 ilacı vermen iyi olur gelişim bozukluğu başlamış hastalanırsa diğerlerinede bulaştırır geçmiş olsun inşallah düzelirler, :slm: sağlıcakla kal

abi kendin baktıysan fark olabilir bi araştırma yaparsan sitede bi abimiz koymuş kendi baktım yavru ile anne ve babanın baktı yavru die bi bak kendi baktı küçücük ama anne ile babanın baktı ayrı tabi dev gibi araştır...
Saygılar....

Geri