Tek yumurta attı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lordmozard61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 538
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan kondi
Meslek
güvercinci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar geçtiğimiz cuma günü miskim yumurtladı cumartesi günü baktım 2.ci yumurta yoktu pazar baktım gene yoktu tek yumurtanın üstünede yatmıyodu zaten pazartesi yumurtlar dedim kümese baktım girerken miski yatıyodu dedim heh yumurtlamış gittim kaldırdım tek yumurta var gene ama yumurtaya yatıyo sizce 2.ci yumurtayı neden çıkarmamış ?

bazen 2. yumurta için 5-6 gün geçtiği de oluyor. veya kuş iyice yaşlandıysa ziraat tavuğu gibi tek yumurtaya düşmüş olabilir :)

FeLix_' Alıntı:
bazen 2. yumurta için 5-6 gün geçtiği de oluyor. veya kuş iyice yaşlandıysa ziraat tavuğu gibi tek yumurtaya düşmüş olabilir :)
Yok abi kuş genç :) bekliyelim bakalım kuş yumurtlıyacak gibi :) Kışın ilk yumurtası olacak inş. kuşları yatırdık artık :heyo:

Şuan 3 çift kuşum yumartada yatıyor. 2 çift yumurtayı 1 gün arayla diğer çift 5 gün sonra verdi 2. yumurtayı ben soğukların etkisinin oldugunu düşünüyorum.

r1_primo' Alıntı:
Şuan 3 çift kuşum yumartada yatıyor. 2 çift yumurtayı 1 gün arayla diğer çift 5 gün sonra verdi 2. yumurtayı ben soğukların etkisinin oldugunu düşünüyorum.
Anladım abi sağolasın

Geri