TEK YUMURTA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hünkari03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

hünkari03

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ege deniz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
2 HAFTA YUVA KIZDIRDIKTAN SONRA MİSKİ GÜVERCİNLERİM SALI VEYA ÇARŞAMBA GÜNÜ İLK YUMURTALRINI YAPTILAR 1-2 GÜN SONRA DİĞERİNİDE YAPARLAR DEDİM FAKAT CUMARTESİ GÜN BAKTIM YUMURTA HALA YOKTU ACABA HAVALAR BİRDEN SOĞUDUĞUNDAN OLABİLİR Mİ ?

Kümese iyice bakın belki yere veya diğer kasalara yumurtlamış olabilirler. Tek yumurtladılarsa bence bu yumurtayı atın. Bir hafta 10 gün sonra tekrar yumurtlarlar. Çift yavruya bakmaları daha iyi olur, tek yavruya bakarlarsa tembelleşebilir bir daha çift yavru bakmak zor gelebilir.

Selamlar,

Birçok nedeni olabilir, bunları devamlı yazıyoruz. Siz araştırmıyorsunuz, biz yazmakdan bıkmıyoruz.

1.Genç dişi tek yumurtlayabilir.

2.Güvercinin minarel kalsiyum eksiği olabilir.

3.Güvercin hava şartlarından etkilenmiş olabilir.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

aykut hocam ben bu sıtede yenıyım ama sızın anlattıklarınızı önerılerınızı dınlıyorum yenı kumes yaptım ihaleden 3 çift kuş geldı yenıyım ve yorumlarınz ıcın teşekkur ederım

kış güvercinleri genellikle ölür yada yumurtadan yavru çıkmaz bu yüzde kötü de olsa atmalısınız yumurtayı
çünkü taklacı güvercin yumurtanın üstünde çok durursa her gün yuvadan çıkmaz yatak gibi kullanır hep yatar ve güvercin takla atma kabiliyeti düşer sonra uçurursanaız belki hiç takla atmaz

:evet: :evet: :evet:

Geri