tekço
Üye
- Ad Soyad
- mehmet toprak
- Meslek
- emekli tekçi
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değerli kardeşim Kemal Hayırlı işler,Nasılsın İlk resimdeki erkekle 8inciresimdeki dişi mermerci arkadaştan gelme,sen geldiğin zaman sana erkeği ucurmuştuk hatırladınmı bilmiyorum.Diğer kırmızılar benimkendi kuşlarım.SAYGILARkemal' Alıntı:Mehmed abi bu gördüğümüz kırmızı enseler,mermerci arkadaşın uçuruduğu kırmızılarla aynı soymu ?
Değerli Arkadaşım Ertuğrul selam nasılsın.mavi erkek eski damızlıklarımdan.Resimlerdeki siyah akbaş akkuyruk palaz mavinin yavrusu.Kırmızı hariç her renk yavru verir.Ziyarete gelince ne zaman istersen gel buyur,her zaman beklerim.3 veya 4 gün önceden haber verirsen daha iyi olur.Biliyorsun dağdaki eve gidiyoruz.SAYGILARErtuğrul Yavuz Yıldırım' Alıntı:Merhaba Mehmet abi
Kuşlara Allah maşallah,resimlerden göründüğü kadarı ile hepside gayet sağlıklılar sorun kalmamış.
Allah can pekliği versin...
Kanat ve kuyrukları beyaz olan mavi erkek nedir abi,bence ne varsa onda vardır
Yaz sıcakları iyice bastırmadan,ilerleyen aylarda buradan bir arkadaşımla birlikte sana bir ziyaret planlıyoruz Allah kısmet ederse.
O zaman canlı izleyebilmek dileğiyle...
Selamlar,Sevgiler...
Hamd olsun mehmed abi iyiyim saol sende iyi görünüyorsun . tabi doğayla iç içe yaşamanın avantajları dağ evinde kalmak, av yapmak insanı yaşlandırmaz...mermerci arkadaşın orada seyrettiğimiz erkeği iyi hatırlıyorum çok güzel kanatları vardı..Bu yaz iyi keyif yaparsın artık o nların yavrularıyla Mehmed abi...Diğer küllü kuyruklu olan kırmızılarda çok güzel kuşlar yalnız bana uçurmak nasip olmadı birini kaybettik diğerinide hastalıktan kaybettik malum bu hastalıklarda çok kuşumuz kırıldı..sağlık olsun kalan sağlar bizimdir onlarla yola devam ediyoruz..saygılar..tekço' Alıntı:Değerli kardeşim Kemal Hayırlı işler,Nasılsın İlk resimdeki erkekle 8inciresimdeki dişi mermerci arkadaştan gelme,sen geldiğin zaman sana erkeği ucurmuştuk hatırladınmı bilmiyorum.Diğer kırmızılar benimkendi kuşlarım.SAYGILARkemal' Alıntı:Mehmed abi bu gördüğümüz kırmızı enseler,mermerci arkadaşın uçuruduğu kırmızılarla aynı soymu ?
Tekrar Merhaba Mehmet abi iyiyiz çok şükür iş güç ve güvercinlerle (kelebek) devam...tekço' Alıntı:Değerli Arkadaşım Ertuğrul selam nasılsın.mavi erkek eski damızlıklarımdan.Resimlerdeki siyah akbaş akkuyruk palaz mavinin yavrusu.Kırmızı hariç her renk yavru verir.Ziyarete gelince ne zaman istersen gel buyur,her zaman beklerim.3 veya 4 gün önceden haber verirsen daha iyi olur.Biliyorsun dağdaki eve gidiyoruz.SAYGILAR
90'lı yılların başlarında tüccarlar vasıtasıyla sizin oralardan buralara gelmeye başlayan kelebeklerin hele o eski şebellerin,karaboyun telkuyrukların dönüşlerini unutamam.mavi erkek eski damızlıklarımdan.Resimlerdeki siyah akbaş akkuyruk palaz mavinin yavrusu.Kırmızı hariç her renk yavru verir.
tekço' Alıntı:Değerli arkadaşım Sinan resimdeki kuşların bizim kara enselerden değil,bunları eşlediğin zaman kendi renklerinden farklı yavrular alacağını tahmin ediyorum.Bu kuşların anne ve babalarını biliyormusun.yanlış anlama ama bizim kırma tabir ettiğimiz bakıcı kuşlara benziyor.Fiziki yapılarıda farklı.SAYGILAR
Değerli arkadaşım Gürcay Takımları yeni yeni eşlemeye başladım.Fakat kırmızı boyunları sarıya cevirmeye uğraşıyorum.Aralarına birkaç sarı atarak,yaza doğru sarı yapabilirsek güzel olacak.SAYGILARgurcay10' Alıntı:mehmet abi iyi akşamlar. takımları düzmüşsün.bol yavrulu sezonlar dilerim.