Tekçonun kelebekleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tekço
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

tekço

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet toprak
Meslek
emekli tekçi
İlgi Alanı
Kuşlar
Değerli arkadaşlar kelebeklerin dönüşlerini çekmeye çalıştım.amatör olduğum için pek sağlıklı cekim yapamadım.Takdiri sizin.SAYGILAR [dailymotion]x8a799[/dailymotion]

Kamera cekimi pek guzel olmamıs fakat kuslar guzel gozukuolar umarım daha iyi cekimlerle daha guzel tanırız kusları

saygılar..

bu vıdeo ıçın tesekur ederım edremıt ve tel kuyruklarınız guzel. bol yavru ve ucurma dılegıyle

maşallah biz muğlada havada kuş görmeye hasret kaldık. ellerine sağlık. teşekkürler paylaşım için.

Değerli arkadaşım meslektaşıs, hüseyin beyin sayesinde kaza ile yükledik. Kelebeklerin dönüşlerini seri kanat attığı için yakalamak amatör olduğum icin zor oldu.SAYGILAR

Tebrikler, kuslarinizin guzelligi ve paylasiminiz icin, haklisiniz videoya kaydederken kelebeklerin donuslerini yakalamak zor oluyor, gerci gerekli techizatimiz olsa, donuslerini yakalamakta o kadar cok zorlanmayiz gorusundeyim..

Değerli arkadaşım serdar bey,fotorafcı bir arkadaşım var düğünlerde çekim yapan,onun kamerası farklı, müsait olursa ,ekrandaki kuşlarımın birtanesinin dönüş stilini ,arkadaşlara izletmek isterim.ben onoun dönüşünü havada yakalayamadım.yüksekte uctuğu için ,inanın restlik kanatları var.SAYGILAR

paylaşım için teşekkürler gerçekten süper hepsi,kayıpsız bol ucurmalar ;) maşallah

Mehmet abi eline sağlık kuşların uçum esnasında bütün oyunları gözükmüyor fakat bazı anlarda yakaladığın görüntüler kuşların ne yapabildiğini gösteriyor buda anlayan için yeterli..oyunları çok güzel kesinlikle keyif verir zaten istenilende bu bununda ötesi daha uzun gidenler oluyor ama onlarda pek randımanlı olmuyor çabuk kaybolabiliyor oyun bozabiliyor....Şunu da söylemeden geçemiyeceğim kuşlar yerdeyken ne güzellikler gördük abi öyle maşallah harikalar çok güzeller bir kelebekçi daha ne isterki...budur işte...saygılar ..

Değerli arkadaşım kemal bey, video nun acılımında en alta ucan telkuyruk erkek var.tutuk olduğu için fazla ucmadı.damızlık olduğu icin ucurmuyoruz.birkaç kanadı var.seri uctuğu için istenilen cekim olmuyor.sana göndermiş olduğum yavruların babası.SAYGILAR

Mehmet bey,
Bu güzel çekimi bizle paylaştığınız için öncelikle teşekkür ederiz, anteramanlı kuşlarınızı sineğe yükseltip, pırıltıya alıştırırsanız dönüşlerini daha güzel sergilerler sanırım, cekim olayına gelince, bence güzel olmuş başarılı görünüyo.

Değerli arkadaşlar ucurduğum kuşlar sizlerden iyi olmasın cok sevdiğim arkadaşım ibrahimin ,ben yavrularımı arkadaşıma veriyorum. böyle ucurma ve seyretme fırsatını buluyoruz.havada ucanların 3 tanesi kendi yavrularım diğerli arkadaşımın dönmeyeni kümese sokmaz.SAYGILAR

mehmet abi süper kuşlar , hayran kaldım, tel kuyruk ve sırtı kara deyince akan sular duruyor benim için, tel kuyruk ve ense kuşlarına hastayım, parıltıya da gerek yoktur bunların dönüşlerini görmek için bırakırsın evin etrafında döner döndükçede oyun yapar, süper kuşlar, bunları yaşamak gerek, Allah nazardan saklasın,

Kuşların hepsi birbirinden güzel oyunlarını fazla göremedim ama bir iki yerde güzel kafalar aldı zaten o kuşların oynaması imkansız bendede var oynak kitleyenler güzel kamera bulunca paylaşıcm :)

abi çok güzel kşların var ben de yeni başladım izmir de besliyorum umarım birgün tanışmak nasip olur

USTAM KUŞLARIN GÜZEL OYUNLARIDA GÜZELTÜĞSÜ KADAR YAVRU ALIRSIN İNŞALLAH.

Değerli yorumlarınız için teşekürler.SAYGILAR

Geri