TEKİRDAĞ GÜVERCİN FESTİVALİ FOTORAFLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hünkari_25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet ergin
Meslek
ÇİFTÇİ
İlgi Alanı
Kemirgenler

Teşekkürler çok güzel görüntüler şu pelikanlar Tekirdağda balıkçıların beslediği pelikanlar değil mi balığa gittiğimde gördüm bu kuşları bursalarda .ok güzeller;!

Yours' Alıntı:
Ya arkadaşım bırakın şu kargalaı;!
Bu nedir anlamak mümkün değil , nekadar çok densiz insan var ..
İnsanlar bir etkinlik yapmış çok ta güzel olmuştur mutlaka ..
Bir şekilde bir emek verilip ortaya bir çaba konulmuş ..
Neyi beğenmediniz ?
veya daha siteye kayıt olur olmaz ''bırakın bu kargaları ''falan , nebiçim bir üslup bu ? amacınız ne sizin ? ..
Gidin buradan bence, zaten henüz gelmişsiniz .
Bu üslupla siteye çok bir katkınız olmaz tahminimce , yada siteden bir istifadenizde olmayacak sanırım ..
Yada ilgili yönetici arkadaşlar mümkünse ilgilensin sizinle ..

Bence çok güzel bir etkinlik olmuş , emeği geçen katılım yapan tüm kuşçu dostlara buradan selam olsun ..
Bu paylaşımı yapan dostumuza da çok çok teşekkürler . Eline emeğine sağlık ..
Ülkenin her bir yerinde , adı gerek festival olsun , gerek kuş sergisi olsun , oda olmazsa panayır dahi olsa, birilerinin emek vermesi, emeğini tanıtması bu camia için çok kıymetli bana göre ..
Bu pencereden bakmaklazım belki birazda .. selamlarŞEREF

Emeği gecen arkadaşlara teşekkür ederim.Bangolar görüyorum onlarda yarışmaya dahilmi yoksa festival kapsamında sergilendimi ?

organızasyon gayet güzeldi mısafır perverlıgınden dolayı MEHMET arkadaşım ve yönetimdeki diger arkadaşlara çok teşekür ederım orada o eskı kuşçu 2 tane dede vardı onları görünce ınanın kendı kendıme söz verdım bende ne kadar baka bılırsem o kadara dek kuş bakmaya kendı kendıme söz verdım onlar ıkı yaşlı güvercın sever abimiz ALLAHtan temenım daha nıce uzun ömürle kuş bakmaları selamlar saygılar ...MURAT KAYMAK...

Hava Şartlarına Rağmen Güzel Festival Oldu. Bir kaç şeye değinmek istiyorum. Tekirdağ gibi trakyanın merkezi olan bir noktada. Çevre il ve ilçelere mesafe açısından. Festival'in kalabalıklığı ilgi alaka çok güzel fakat festivalin olduğu salon çok ufaktı. Çoğu kişi kuşları dışarda sergilemek zorunda kaldı, Yağmur soğuk altında. Daha büyük bir yerde potansiyeli karşılayacak bir ortam Tekirdağ gibi bir il'e yakışırdı. İnşallah önümüzdeki sene daha büyük ferah bir yer bulurlar festival yapmak için. Emeği geçen herkese teşekkürler..

Evet .güzel oldu,emeği gecen herkese,teşekkür,ederim.Hava soğuk ,karlı demeden ,gelen tüm kuşçu arkadaşlar kuşlarını sergilediler.Kırıcı olanlar değil yapıcı olanlar kazandı.taktir edilen değil ,taklit edilenedilenden olalım ,gerisi teferuattır,bunu bilelim ve herkese anlatalım.herşeyde eğitim şart diyelim .saygılarımla ö papatya.

özcan bey size hak veriyorum yapıcı olmak lazım tabii ki ama c39 rumuzlu arkadaşımızın söylediklerini de göz ardı etmemek gerekir. çünkü festivale giden herkes dışarıda yağmur yiyen kuşların halini gördü.kuşların hali gerçektende içler acısıydı. eminim ki o kuşların yüzde 50si öldü yada ölecek.havanın yağmurlu olacağı belliydi o yüzden önlem alınması gerekliydi. yapıcı eleştiri yapılmalı tabii ama hatalar göz ardı edilmemeli. saygılar...

GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR BİZ YENİ YÖNETİM OLARAK İLK FESTİVAL DENEYİMİMİZDİ BAZI EKSİKLERİMİZ OLDU TABİ İNŞALLAH İLERKİ YILLARDA DAĞA İYİ BİR YER VE DAĞA TERTİPLİ DÜZENLİ OLMAYA ÇALIŞICAZ SAYGILAR...

Geri