Tekirdağ'dan Bülent Özdemir'in Oynarları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
fotoraf0073editedva3.jpg

fotoraf0077editedpo9.jpg

fotoraf00821editedqx8.jpg

yavrubursameditedju5.jpg

bnun gagası resimden dolaymıı büyük :ne: :ne: :ne:

guzel kus ama boyunu cekseydın daha ıyı olurdu tuyunce hayrını gor kardes saygılar

nskyigit' Alıntı:
bnun gagası resimden dolaymıı büyük :ne: :ne: :ne:
Oynarların gaga yapıları diğer ırklara göre daha uzundur.Buda oynarın önemli ayrıntılarından bir tanesidir.

Bülent Özdemir ve Hüseyin Başoğlan'a resim paylaşımından dolayı çok teşekür ederim.
Bülent Kardeşim, elindeki kuşlar çok güzel.
Bu ırktan edinmeyi isterim. İrtibat kurarsanız sevinirim.
Bol yavrulu ve kayıpsız günler dileğiyle.
Ali İmran Doğan

Yorumunuz için teşekkür ederim şu an için satmayı düşünmüyorum düşünürsem sizi bu siteden haberdar edeceğim ayrıca yeni resimleride ekleyip sizlerin yorumlarına sunacağım kuşlarım şu an arkadaşta emanette salınmıyorlar havadaki performansları için bir şey deyemeyeceğim
Pompist' Alıntı:
Bülent Özdemir ve Hüseyin Başoğlan'a resim paylaşımından dolayı çok teşekür ederim.
Bülent Kardeşim, elindeki kuşlar çok güzel.
Bu ırktan edinmeyi isterim. İrtibat kurarsanız sevinirim.
Bol yavrulu ve kayıpsız günler dileğiyle.
Ali İmran Doğan

hıım güzel ama gaga ve kafa gözükiyo

kuş güzele benziyor yanlız daha düzgün resimlerini koyarsanız daha güzel cvp lar ala bilirsiniz saygılarla Tüyü Kadar Ömrü Olsun

Maşallah ustam ALLAH nazardan saklasın.Böyle orjinal kus beslediğiniz için tesekurler.

İbrahim ÖZDEMİR
BURSA GEMLİK
SAYGILAR

haklısınız bu hafta kısmet olursa yeni resimleri ekleyeceğim saygılarla
Kumsaz' Alıntı:
kuş güzele benziyor yanlız daha düzgün resimlerini koyarsanız daha güzel cvp lar ala bilirsiniz saygılarla Tüyü Kadar Ömrü Olsun

Maşallah kuşlar çok güzel ve orjinale benziyor ancak doğal ortamlarında ve normal çekim olursa gönlümüze de hitap eder diye düşünüyorum.

doğru söylüyorsun en güzel çekilen resimler kuşun doğal haliyle çekilen resimlerdir
khemall' Alıntı:
Maşallah kuşlar çok güzel ve orjinale benziyor ancak doğal ortamlarında ve normal çekim olursa gönlümüze de hitap eder diye düşünüyorum.

AAAA Bİ KUŞ GÖRDÜM SANKİ :ckmk: KEŞKE FOTOĞRAFI BİRAZ DAHA AYRINTILI ÇEKSEYDİNİZ.DAHA İYİ OLURDU

selam bülent bey:Bursa oynarı almak istiyorum
yardımcı olurmusunuz tel:05303706131
ismim erol

Geri