teklif 2 veteriner ve ilaç satışı bölümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 799

mirocu

Üye
Siteyi ziyaret et
değerli dostlarım ben wolswagen dernek üyesiyim bizim derneğimizin tura çıktığımızda tamircisi mutlaka tura katılma zorunluluğu olur herkeste ona arabasını gösterir..bu bizi daha iyi bakıma götürür..

2. teklifim şudur ki sitemize bir adet veteriner ayarlamak..benim nette bildiğim 2 site var güvercin hastahanesi ve evcililaç.

1-bu site sahipleri ile konuşarak sitemizde reklamlarını yaparak onların ilaç satmalarını artırır bundan bir mebla alabiliriz,

2-üyelerimize ilaçları daha uygun vermesi sağlanabilir,

3-site için de her üyemiz sadece bu arkadaş ile hastalık konusun da konuşur ve tedavi yoluna gidilebilir..

Re: teklif 2

çok güzel bir fikir daha.
evet mükemmel olur.
diğer arkadaşların fikirlerinide aldıktan sonra uygulamaya sokma girişimlerine başlayalım.
ama veteriner hekim bütün üyelerin sorularını cevaplayacakmı?yani toplu bir konferans gibi belirli günler ve saatlerde ancak cevaplayabilir.yani herke her istediğinde sorununu ona danışmak isterse o veterinerin pc başından kalkmaması gerekir bunuda kabul ediceğini sanmıyorum.bunuda planlayalım

Veteriner hekim odasına girmek isteyeneler için belli bir mesaj sınırı koyalım bence. Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar. Birde bu veteriner hekimleri nasıl bulacağız.

evet bir sınırı olmalı sonuçta 5000 e yakın uyemiz var ve günden güne artıyor.
her isteyen veteriner hekimle görüşürse veterinere aylık 1 milyar maaş vermemiz gerekir.

selam değerli dostlarım..maaş falan vermeyecez..aksine o bize verecek ..sitede reklamını yapacaz ve ona bölüm acçacağız..reklamdan dolayı bize yani siteye para verecek..ayrıca satışları arttığı için kendide çok kazanacak..site üyelerine ilaçları daha ucuza verecek...

bu şartlarla anlaşabileceğimiz biri varmı aklınızda bi karara varalım ve teklif sunalım

ben gerekli girişimlerde bulundum arkadaşla irtibat kuruyorum hüseyine yönlendireceğim eğer hüseyin kafasında şartları detayları ile oluşturup adama sunarsa ondan fayda elde ederiz..şimdi bakın bende bir fiyat kataloğu var buraya atacam bunu bana yollayan güvercin hastahanesi sahibi..yazılı fiyatların % 50sine bana ilaç verebileceğini söylemişşti..şimdi düşünün bunu kar amaçlı almış olsam dahada ucuza alacaktım..site üzerin den bu arkadaş daha fazla satış yapacak..demekki siteye de bir pay verecek bizde reklamını yapıp satışını artıracağız..üyelerimize daha uygun fiyata satacak..zaman konusuna gelince arkadaşlar bu adam ilaç satacak parasının ekmeğinin peşinde demekki ayrılamayacak siteden bekleyecek asker gibi..ben ona nöbet yazarım dert etmeyin..

Eğer bu konuda anlaşabilirsek sitemizin adina buyuk gelir saglamis oluruz, int. ilac ariyan çok insan biliyorum, ama itibarimizin sarsilmamasi acisindan benim önerim ilk önce bu sitenin güvenilirligini arastirmak, Sonucta böyle birşey yapilicaksa biz onlara kefil olmuş olucagiz, En ufak bir hatada bizlere ' Bize bu siteyi siz önermiştiniz' cümlesinin gelmemesi lazim, diye düşünüyorum yanlış düşünüyorda olabilirim ama hepimiz icin güven daha önemli zaten insanlarin güvenini kazanirsak bir yerlere variriz..
Tesekkurler.

bakın değerli dostlarım ben ve bana bu siteyi öneren arkadaşlarımız ve daha bir çok kişi buradan alıyoruz ilaçlarımızı 5 ytl kargo ödüyoruz ve ilaçlar geliyor..sağlam ben ce..

Siz saglam dedikten sonra bizler gözümüz kapali aliriz hakan bey ben bu konudada sizin onayinizi aldiktan sonra bir sorun kalmadigini dusunuyorum simdi tek sorun anlasabilmek.

değerli dostlarım ..benb iyice kontrol ettim bu iki sitede aynı elemanın..ama adam online olmadı daha..şimdi cepten ulaşmaya çalışıyorum..ama hüseyin bir şekilde msn falan açsan senin lede konuşmam lazım bu arkadaşla anlaşma yoluna gideceğim sen de nette görüşürsem beraber ortak konuşalım derim ne dersin

arkadaslar benım babam 30 yıllık veterıner ıstersenız yardımcı olur, daha knusmadım ama en azından tavsıyelerde bulunur

Valla arkdaşlar olay güzel hatta süper olur. Ama anlamadığım olay şu şimdi veteriner kendi ilaçlarını buradan satacak öyle mi.? Eğer böyle ise site ne kazanacak veya ne kaybedecek bu işten? Yani kazanacağı veya kaybedeceği bir şey varmı? Birde Ali abi o kadar çok güzel teklif sunmuşsunki benim aklım çok karıştı. Birde uzun yazıları okuyupta anlayamama gibi bir sorunumda olunca olmuyor. :) Abi şakaydı çok teşekkürler. Ben msndeyim ama msnimdemi bilgisayarımdamı yoksa msn listem haddinden fazla dolduğu içinmidir bilmiyorum online sayısı göstermiyor. Bana yazıyor adam ama bende kayıtlı değil. Sen bende kayıtlıydın şimdi yoksun ben onlinım abi eğer online ise bana bi titreşim atarmısın?

Geri