teklif 3 reklamlar ve gelirler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 433

mirocu

Üye
Siteyi ziyaret et
değerli dostlarım..sitemizin maddi ihtiyacı belirlidir mutlaka..bu meblaya reklam ile ulaşmanın yolları aranmalı;

1-çok önemli olduğunu bildiğim için yazıyorum..sitemiz mutlaka gözleniyor..sitemizde hüseyin arkadaşımın başlattığı açık artırma olayında sitemize leke atılmaması için ptt dekontlarını mutlaka sitemizde açıkartırma bölümü sonun da resim ve dekontlar olarak atmalıyız..kimsenin ağzına laf vermemiş oluruz .bu öngörü ve önlem için şartır..

2-reklam geliri fazlası site sahibini bağlar..kimse bunu ağzına almamalı.

3-sitemizde katılımı çok olan konulara mesela reklam atmalı ve okumak isteyen yani o konuya giren mecbur reklama tıklamak zorun da bırakılmalı,

4-eğer olmuyor ise bizler tüm yönetim her türlü maddi desteği vermek için hazır olmalıyız.

şimdi başka konular da yazacam ama diğer tekliflere girecek ..bu konuya çok ciddi bakmamız lazım ...saygılar

Re: teklif 3

ali hakan' Alıntı:
2-reklam geliri fazlası site sahibini bağlar..kimse bunu ağzına almamalı

bu teklifi tam anlayamadım ali abi.

reklam gelirinin hiçbir zaman site giderini aşıcağını sanmıyorum.
ama inşallah eğer öyle günleride göreceksek emin olun o mebla site için kullanılacak.
biz bu siteyi kurarken hiçbir gelir hayli kurmadık ve istemiyoruz.

ali hakan' Alıntı:
4-eğer olmuyor ise bizler tüm yönetim her türlü maddi desteği vermek için hazır olmalıyız.

yönetimin yaptığı maddi destek ,kuş bağışlama bizi mutlu ediyor.
ama inanın bu olaydan utanıyoruz biz bunun altından kendimiz kalkmayı çok istedik ve çok çabaladık sizlerden hiçbir beklentimiz olamaz.o yüzden kimseyi zorunlu tutamayız maddi destek için.herkes gönlünden kopanı yapar.inanın sizleride bu maddi olaylara muhattap ettiğimiz için çok mahçupuz.

ali hakan' Alıntı:
3-sitemizde katılımı çok olan konulara mesela reklam atmalı ve okumak isteyen yani o konuya giren mecbur reklama tıklamak zorun da bırakılmalı

evet ben buna katılıyorum siteye giren yada konuya giren otomatıkman reklama tıklamalı bunun için gerekli kodları bulmasını ve yazmasını hüseyin arkadaşımızdan rica ediyorum.

reklamlara karşı olanlara karşı hepiniz tek ağız karşı çıkmalıyız.
bence reklamların kalkması söz konusu bile olamaz aksine nasıl daha iyi para getiren reklam alırız çabasına girmeliyiz.

şimdi bakın dostlarım demek istediğim şu..hüseyin arkadaşımızın başlattığı bir artırım olayı var buna destekte tam ..ama şimdi diğer sitelerde bize leke atmak için bunu kullanabilirler diyoruım ..öncelikle bu açık artırma sona erdiğin de hüseyin değindiği gibi kuşun satıldığı kişi kuş elin de foto atmalı..ayrıca paranın teslimatı dekont kopyası sitede olmalı yani birileri dememeli ki bunlar kuşu sattı parayı cebe attı..alınan bedel tamamen teslimat sonrası dekont ile beraber yayınlanır ise açık kapı kalmaz diye düşünüyorum..

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
ali hakan' Alıntı:

yönetimin yaptığı maddi destek ,kuş bağışlama bizi mutlu ediyor.
ama inanın bu olaydan utanıyoruz biz bunun altından kendimiz kalkmayı çok istedik ve çok çabaladık sizlerden hiçbir beklentimiz olamaz.o yüzden kimseyi zorunlu tutamayız maddi destek için.herkes gönlünden kopanı yapar.inanın sizleride bu maddi olaylara muhattap ettiğimiz için çok mahçupuz.

ÖMer bey kesinlikle bir mahçubluk hisetmeyiniz ben bu siteden faydalanıyorum kuşumu satıyorum bir ton bilgi alıyorum ve en önemlisi bir çok değerli dost ediniyorum site yararına bir çift kuş bağışlamışım ne olur bunu lütfen böyle düşünün kendi adıma konuşuyorum burdaki bilgileri edinilen dostluğu herhangi bir şey karşılığında alabilirmisiniz tabiki hayır siz bunları bize veriyorsunuz ben 100 adet kuş versemde bu hak ödenmez ben böyle düşünüyorum daha nice bağışlar yaparım benim kümesimden satacağım kuş bellidir bunuda ilaç beslenme ve bu tür giderler için kuş satarım bunun dışında zaten geri kalan fazlalarımı ya toptan tüccara veririm yada hediye veririm kuş benim için hiç sorun değil kendimce en iyisini beslerim senede 20 takım kuş satarım örnek bu bana fazla yeter zaten sonuçta maddi bir beklentim yok avrupa ilaç kullanmaya çalışıyorum bunlar pahalı ilaçlar ve temini zor bunlara çok harcama yapıyorum ve sattığım kuşlar bunları zaten çıkartıyor fazla fazla bunun dışındakileri siteye bağışlamışımım benim için yaptığım bu olay hiç sorun değil ben kuşu gerçek anlamda araç yada amaç olarak görmüyorum zevkime göre hareket ettiğim için lütfen yaptığım olay karşısında mahçupluk hissetmeyin sitede emeği geçenlerin ciddi söylüyorum hakkı ödenmez.

selam değerli dostlar..hüseyin haklı site sayesinde bir çok dosta ulaştık gerisini saymanın gereği bile yok..var oluş sebebi,amacı,hedefi olduktan sonra site ye yapılacak katkılar sürekli bumerank gibi geri gelecektir..bizlerde bişey ler yapalım düşüncesi hasıl oluyor ise sizlerin yaptıklarına katkı amaçlıdır..inşallah bizlerde sizlere ve siteye katkıda bulunuruz..

Geri