teklif 5 açık artırma bölümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 991

mirocu

Üye
Siteyi ziyaret et
değerli dostlarım bu son teklifim :hhh: nöbet uzun olunca kusura bakmayın insanın durmadan teklifi geliyor..

sitede herkesin giremediği açık artırma bölümü yapmak projesi..

şimdi bizler varız yönetim olarak ve tanıdığımız büyük çevremiz var tabii gerçekten tanıdığımız..temsilcilerimizde olacak ise onlara da vereceğiz bu görevi elit insanları buraya bir kereye mahsus alacaz ve giriş yetkisi verecez..tabiş buranın kuralları olacak bunlar bilahere belirlene bilir..siteye üye kayıdı yapılırken verilen tel nolardan yada tc kimlik noları ile buraya ayrı bir üyelik olacak..onay sonrası girmesi serbest olmalı böylece sızmalar önlenecek..burada açık artırmalar süreli olacak çok kısa geçecekbir gün ,iki gün gibi..yada ne olursa işte..burada yapılan satıştan %10 siteye kalma kuralı olmalı..inanın bana mezatlarda para etmiyor kuşlar nette ettiği kadar..

bu sayede siteye ek gelir gelecek bunu istersek hayata geçire biliriz..arkadaşlar tekliflerim burada bitti şimdi bekliyorum tepkileri..saygılar

Re: teklif 5

MErhaba Ali abi ,

5 maddelik fikir ve düşüncelerini itina ile okudum öncelikle bunca kafa yorduğun için düşündüğün için çok çok teşekkürler büyük emek vermişsin sağol var ol.

Genel olarak düşüncelerini kendimce değerlendirmek istiyorum tüm maddelerini bir arda kfamda şekillendirdiğim de ortaya çıkacak net bir yolun bir çizginin oluşması adına güzel düşünceler fakat maddelerin için de üyeyi zorlayıcı veya üyenin rahatlıkla ulaşabileceği bir şeye dahi bir kural yada buna benzer bir sebep oluşturulması olumlu sonuç doğurmaz ve hepimiz işin kolayına kaçmak için çeşitli kolaylıklara baş vurabiliriz kısacası her üye hepimiz sitede ne yapmak istiyorsa bunu öncelikle kayıtsız şartsız kuralsız ahlak kuralları çerçevesinde yapabilmelidir yani özgür olmalıdır bu yazdığım yanlış anlaşılmasın genel olarak düşüncemi aktarıyorum Ali abi sen böyle bir şey yazdın veya söyledin demiyorum saptırılmasın kesinlikle.

yine maddeleri genel anlamda değerlendirdiğim de site giderleri için çok fazla meblaya gerek olmadığını düşünüyorum sonuçta ben kendimden örnek vereyim Memur bir insanım herkesin maddi geliri eşit değil ve aramızda gerçekten maddi durumu kötü olan dostlarımız kardeşlerimiz var kural koyarken veya bir yaptırımda bulunurken site içerisinde maddiyat en son planda tutulmalı sitemizi maddi anlamda destek vermek çok güzel tabiki fakat bunu kuralcı bir şekilde yapmak pek iyi gözükmüyor en fazla ne yapabiliriz üretim fazlası kuşumuzu çıkartırız kim gönlünden ne geçiyosa gerek takviyelerle gerekse kuşları almak istemesiyle yardımcı oluruz hem dostlarımız kuş sahibi olur hemde site bir nebze olsun maddi giderleri karşılanmış olur.Sonuçta sitemiz maddi beklenti içine girilerek kurulan bir site değil paylaşım ve bilgi sitesi bu çizginin çok fazla dışına ''maddiyat''ön planda tutularak gidilmemeli.

Biz kuşçular çoğumuz fakir insanlarız önceden Ülkemizde fakir,orta seviye ve zengin kesimden oluşan 3 gelir kavramından oluşurdu günümüzde ise artık ''orta seviye yok''zengin ve fakir var bu seviyenin içine ben kendi bütçemi koyduğumda fakir bir insanım gerçekler bu.

Maddiyatı belki çok fazla eleştirmiş olabilirim Ali abi fakat kuralla maddiyat sitede bence konmamalı bu bir çoğumuzu üzer sıkar bunaltır ve üç kağıtçılık dönebilir paranın döndüğü yerde huzursuzluk başlar!Biz sadece gönlümüzden geçeni yapalım bu kanıdayım.

Yine şöyle daha geniş yorum yapçak olursam Ali abi düşüncelerini nasıl bir sitede uygulayabileceğini söylemek istiyorum.eğer ücretli bir site kurabilirsen yada kurmayı düşünürsen yazdığın bir çok şeyi ücretli bir sitede gerçekleştirebilir yani her üye belli bir para ödeyerek siteye girmişse böyle bir ortamdan maddi anlamda ki beklentiler karşılanabilir ama açıkçası günümüzde bir çok değerli besleyici yem parasını ilaç parasını düşünür durumda bunları göz ardı edemeyiz.

Maddi beklenti ve kurallı düşüncelerin haricinde ki tüm düşüncelerin mükemmel Ali abi hepsi zaman isteyen çalışmalar bölge temsilcileri mesala süğer kümes ziyaretleri süper düşünceler fakat sitede 8 tane reklam var diye yeri yerinden oynatan bir zihniyetten''hiç reklamlara tıklamayan üyelerden satılan kuş başına para almayı düşünmek ne kadar doğru bilemiyorum bu düşünceyi ben açıkçası olumlu buluyorum yani satılan kuş başına siteye bir gelir getirilebilir ama Ali abi keşke herkes bizim gibi düşünse çünki bu güne kadar bedava olan bir şeye şimdi maddiyat getirmek beraberinde laf curcunası ve dedikodudan başka bir şey getirmez sanırım.Ve yine siteye çok ağır bir yük biner her hangi yaşanan bir sorun da üye derki kardeşim para kesimeyi biliyosunuz bak ben parayı yatırdım kuşum gelmedi! yani işin içinden çıkılmaz Tc numarası olsa ne olur adam 20 ytl kuş almak istemiş barasını yatırmış karşı taraf kuşları göndermemiş napçaz şimdi hiç bişi! yapamazyız yapılamazda zaten kim ne yapabilir!?büyük sorunlar çıkar açıkçası bunların sorumluluğu taşımak almak kolay değil Ali abim.Bahsettiğin bu güzel düşünceler ücretli sitelerde olabilir ve az üyesi olan sitelerde herkes bir birini tanır muhatablığı vardır az çok eyvallah güven vardır sorun olmaz ama sitemizde binlerce insan var hangi biriyle uğraşabiliriz ki açıkçası sorun sorun...Tabi bir sürü ücretsiz site varken kim neden ücretli siteye gider bir çok kişi üye olur orda bile bu tip durumların sorumluluğu insanı gerer açıkçası!Çok iyi organize olmak gerekli ki nasıl yapıcaz iş güç vs derken siteye doğru düzgün dahi sürekli giremiyoruz yani işi gücü bırakıp sadece siteyle ilgilenmek lazım buda mümkün değil site çünki iş değil!

Bu düşüncelerimin dışında belirtmek istediğim şuanda aklıma gelen bir şey yok olursa yine paylaşacağım Ali abim düşüncelerin için bir kez daha sonsuz teşekkürler ederim sağolasın.Biz birbirimizi tanıyoruz buna güvenerek ne demek istediğimi anlıyacağın için bir çok şeyi net yazmaya çalıştım beni yanlış anlamıyacağını biliyorum tekrar teşekkürler saygılarımla iyi zamanlarda esenkal abi.

selam değerli dostum..az önce okudum ve okurken notlar aldım..sana kızmak ne haddime ikimizde sesli düşünüyor olabilecekleri yada yapabileceklerimizi konuşuyoruz..
1-ben sadece üyelerimizin site için de çok kullanılan bölümlere girmek istediklerin de zorlama değil sadece mynet te olduğu gibi girmek istediğiyere tıkladığın da pencere açılsın reklam kapat işaretinden kapatılsın ama neticede reklam görülsün üyemize zorluk çıkmadan yapılır bu

2-maddiyat olayı ise ben hiç bir üyeden para alınması taraftarı değilim hüseyin değerli dostum sadece mezat yapılabilir ise satılandan yüzde almak site sahibini bağlar ki buda cüzi olabilir..yada hiç olmaz..

şimdi değerli dostum yapıldığın da tabiki, belli bir çalışma gerekecektir ama benim bunca şeyi düşünmeme sebep olan şey sadece sitede gerçekten baya üyemiz var sadece üyelerin okuyup kalmamaları onlarında katılım da bulunmaları..sitenin dilden dile dolaşması..yani diğer siteleri ağzı açık bırakmak için bir takım öneriler ..ha bunlar olmalı demek gibi bir gafletim olamaz sadece olayı teknik boyutunu ben bilemem olabilecekse yada olmasın dan dolayı doğabilecek problemleri yani uygulamadan doğacak hataları sizler daha iyi bilirsiniz..benim yazdıklarımı okadarda ciddiye almayın diyeyim ..yani yapılsın amaçlı değil sadece benim hayalim olarak algılayalım..saygılar..

ali hakan' Alıntı:
selam değerli dostum..az önce okudum ve okurken notlar aldım..sana kızmak ne haddime ikimizde sesli düşünüyor olabilecekleri yada yapabileceklerimizi konuşuyoruz..
1-ben sadece üyelerimizin site için de çok kullanılan bölümlere girmek istediklerin de zorlama değil sadece mynet te olduğu gibi girmek istediğiyere tıkladığın da pencere açılsın reklam kapat işaretinden kapatılsın ama neticede reklam görülsün üyemize zorluk çıkmadan yapılır bu

2-maddiyat olayı ise ben hiç bir üyeden para alınması taraftarı değilim hüseyin değerli dostum sadece mezat yapılabilir ise satılandan yüzde almak site sahibini bağlar ki buda cüzi olabilir..yada hiç olmaz..

şimdi değerli dostum yapıldığın da tabiki, belli bir çalışma gerekecektir ama benim bunca şeyi düşünmeme sebep olan şey sadece sitede gerçekten baya üyemiz var sadece üyelerin okuyup kalmamaları onlarında katılım da bulunmaları..sitenin dilden dile dolaşması..yani diğer siteleri ağzı açık bırakmak için bir takım öneriler ..ha bunlar olmalı demek gibi bir gafletim olamaz sadece olayı teknik boyutunu ben bilemem olabilecekse yada olmasın dan dolayı doğabilecek problemleri yani uygulamadan doğacak hataları sizler daha iyi bilirsiniz..benim yazdıklarımı okadarda ciddiye almayın diyeyim ..yani yapılsın amaçlı değil sadece benim hayalim olarak algılayalım..saygılar..

Öncelikle Estafurullah Ali abi ''ne haddime cümlesi için''' gerçekten estafurullah.

Genel anlamda düşüncelerinle aynı yöndeyim sadece doğabilecek pürüzleri ön plana çıkartarak fikir beyan ettim zaten sende sağolasın her zaman ki olgunluğun ve abiliğinle anlayışla kerşılamışsın tekrardan teşekkürler.projelerin çok ama çok gzel fakat nasıl olur nasıl başarırız bunları konuların maddelerini yani yazdığın maddeleri baz alarak açıklık getirmemiz gerekli.

Site rekabeti için yorum yapmaktan kaçınmak istiyyorum bizim burda olmamızdan bir çok şey bellidir :buyrun:

Ikinizinde fikirlerini dikkatle okudum, oncelikle cok hoş fikirler.. Ali bey'in söyledikleri gercekten olursa sitemiz adina bir gelir kaynagi olacagi kesin, fakat huseyin bey'inde soyledigi gibi bir cogumuz aclik sinirinda ucretlerle calisan insanlariz, bu ise gonul verdik, belki bogazimizdan kestigimiz bile olmustur, benim dusuncelerime gore ortak bir paydada bulusup herkezi imrendiricek bir calisma yapabiliriz, ben bu konu uzerinde tum arkadaslarimin goruslerini aktarmalarini ve daha iyisini nasil yapabiliriz tezini uygulama aşamasina getirmeyi hedefliyorum..
Bu arada abilerimin ellerinden kardeslerimin gozlerinden opuyorum nice bayramlara sevgili dostarim.

selam değerli dostlarım..sevgili hüseyin inan ben seni dost olarak çok tutan birisiyim..serdar bey değerli dostum sizde yorumunuz için sağolun..
şimdi dostlarım öncelikle şunda anlaşalım ben para toplayalım demedim ..böyle bişey yok ..aksine üyelerimize kuşları için sağlık imkanını ucuza getirmek için ve kuşlarını burada satmaları için platform oluşsun istedim ve bu siteye insanları bir şekilde daha fazla yönlendirmek ve buralara giren üyelerimizin reklam tıklayarak siteye gelir sağlamasını ön plana çıkarmak ve satıştan site gelirine fayda sağlanır dı demek istediğim ama şimdi düşünüyorum burada kuş tanıtıp site harici satış olabilir biz de bunun peşine düşecek falan da değiliz yani bu konuyu ben boşverdim..
hepinize saygılar ...

ali hakan' Alıntı:
selam değerli dostlarım..sevgili hüseyin inan ben seni dost olarak çok tutan birisiyim..serdar bey değerli dostum sizde yorumunuz için sağolun..
şimdi dostlarım öncelikle şunda anlaşalım ben para toplayalım demedim ..böyle bişey yok ..aksine üyelerimize kuşları için sağlık imkanını ucuza getirmek için ve kuşlarını burada satmaları için platform oluşsun istedim ve bu siteye insanları bir şekilde daha fazla yönlendirmek ve buralara giren üyelerimizin reklam tıklayarak siteye gelir sağlamasını ön plana çıkarmak ve satıştan site gelirine fayda sağlanır dı demek istediğim ama şimdi düşünüyorum burada kuş tanıtıp site harici satış olabilir biz de bunun peşine düşecek falan da değiliz yani bu konuyu ben boşverdim..
hepinize saygılar ...

Çok çok iyi anladığımdan şüphen olmasın Ali abim yani bir reklam olacak ve ilaç konularına ulaşmak isteyen otomatik olarak reklamada tıklamış olacak bu güzel bir düşünce ayakta alkışlıyorum emin ol bunda hiç bir pürüz yok süper gerçekten ve buna benzer üyeye fayda sağlaacak her hangi bir şeyde yine aynı sistemde yapılan reklamlar olcak bu çok güzel bir düşünce Başoğlan bey bunu kolaylıkla yapabilir sanırım.

Boş verdiğin konuya gelince abi ben anlıyorum yani karşı değilim ama tek korkum herkes sen gibi ben gibi düşünecek mi ne kadar destek verecek aramız da sitenin 1 ytl gelirini dahi çekemeyenler var bunu reklamlara yapılan tepkiden anladım eğer bu insanları görmezden gelelim diyebilirsek ki ben kendi adıma görmezden gelelim derim söylediklerin yapılabilir.

Selamlar.
Öncelikle Ali abi sana bu kadar uğraşıp emek sarfederek bu güzel düşüncelerini yazdığın için teşekkür ederim. Hüseyin Abi Ve Serdar abimede teşekkür ederim düşüncelerini aktardıkları için. Şimdi arkadaşlar bende bir bakıma site içinde ücretli bölüm olmasına karşıyım. Site üzerinden satılan kuştan para kesilmesinede karşıyım. Zaten site üzerinden satılan kuştan para kesmeye çalışırsak üye burada ekler satılıkların resmini altına adam adres verir, msn verir, vermesede zaten profilinden bakabilir ve birbirlerine ulaşırlar yani bir bakıma biz aldanmış oluruz.
Yeni bölüm açalım demişsiniz bu bölüme giriştede reklam çıksın kullanıcı mutlaka reklama tıklayarak geçiş yapsın demişsiniz. Bu olabilir olmaz diye birşey yok amaa bu sisteme yani phpbb3 foruma bunu uyarlamak günler, haftalar hatta aylar alabilir. Bunun birde şu yönü var mynet gibi sitelerde çok fazla var bu reklam özelliği bunun nedeni ise mynetin alt yapısının html ve css tabanlı olması. Yani mynet yeni sayfa ekliyor biz ise yeni forum ekliyoruz (Açıyoruz.)
Yeni forumda veriyi diğer forumlar gibi otomatik olarak sistemden alıyor. Yani bir forum için bu özelliği yapmak imkansız. Amaa yeni bir satış sitesi açarım bu siteye her girişte de o reklamların kullanıcıya çıkmasını sağlarım. Bunu yapabilirim.
Bu sitede de şu şekilde birşey yapabilirim ama Şu anda telekomdan kaynaklanan ipler yüzünden yapmak sanırım çok saçma olacaktır. Benim bu foruma uydurabileceğim reklam sistemi şu şekilde; kullanıcı bölüme girdiğinde değilde www.kuscular.org bu adresi açtığında sayfada reklam çıkar ortada bu reklam tıklandığı zaman kapanır yani reklam verenin sitesi açılır ve rekalm kendini imha eder. Günde bir kullanıcı 100 defa giriş çıkış yapsada o kullanıcıda normalde bir kere çıkar. Bu reklam sistemi kullanıcının ip numarasını baz alarak yapılır. Yani örneğin benim ip numaram 100.100.1.1 gibi birşey ise bu reklam bu ip numarasında günde sadece bir defa çıkar. yani bir bölümde değil site genelinde aynı çıkacaktır. Bunda tek sorunumuz şu var oda şudur; Telekomun yeni sistemi sayesinde internette gezinen kullanıcı bir ip ile değil her giriş çıkışında değişen, bilgisayarı her açıp kapattığında değişen ip ile geziyor interneti. Buda sistemde karışıklığa neden olacaktır. Yani kullanıcın ip nosu her seferinde değişeceği için her seferinde reklama tıklamak zorunda kalacaktır. Buda sanırım kötü olur şahsen ben başka sitede bu şekilde bir reklamla karşılaşsam kapatır geçerim o siteyi bir dahada girmem çok önemli işim olmadığı sürece.Reklam olayında daha başka neler yapabiliriz bunlarıda yazarsanız sevinirim. Sitenin aylık gidderi var bu giderde 300 ytl. Biz bu gideri Gökhan Ak, Ömer Özkurt ve ben baştan beri veriyoruz cebimizden. Yanlış anlamayın sitede para istemek kesinlikle küçük düşme anlamına gelecektir. Bunu yapmak istemem şahsen.
Ali abi şu bölge temsilcileri olayını çoğu sefer ömerle birlikte kafa kafaya verip düşündük ama nasıl olacağı konusunda hiçbir fikir sahibi değiliz halen daha. Bu konuya biraz daha açıklık getirebilirmisin acaba?

sevgili dostlar şöyle yapabiliriz.bir site daha açarız küçük bir site bu bizim için sorun olmaz siteden link veririz isteyen geçiş yapar.site açmak hüseyin için sorun değil dimi hüseyin? :) o site kuscular.org nin alışveriş sitesi olur.
sonuçta birçok kullanıcı parası olmasına rağmen salma altı taban,suluk,yemlik,follukl,tünek vb.. temin edemiyor.
bir bir yerden alarak anlaşarak bu ürünleri isteyen üyelere satabiliriz.bu bizim bir yan sitemizde başka sitede olur buna da isteyen girer bence bunun sakıncası yok.
birçok il ve ilçemizde bu tarz küme malzemelere isteselerde ulaşamıyorlar.hem onlara yardım.hemde gelir elde etmiş oluruz ve bu geliri sitemiz için kullanırı yine tabi.ayrıca mümkünse eğer buradan ilaç satışıda yapabiliriz. veteriner hekimede bu bölümden ulaşılır.fakir olduğu kadar zengin kuşcular da var ve bu kuşcular evde oturduğu yerdeen aradığına ulaşmak istiyor bunlara hitap ederiz. kimsede bize laf atamaz çünkü bu olay kuscular.org nin dışında bir sitede gerçekleşiyor.
ayrııca burada kuş resimli bardaklar, tişörtler,kazaklar,suluklar, aklınıza gelebilecek her türlü kullanım eşyası satabiliriz. ve bunların yanında resimin altında tabikide www.kuscular.org yazıcak.
mesela suluğunda adamın www.kuscular.org yazıyor kümesine ziyaretine gidenler onu mutlaka görecek ve böyle faydalı bir sitenin varlığından haberdar olacaktır.
bu anlattıklarım yapımı zor şeyler değil.ve bence bunlarda hiçbir sakınca yoktur.

selam hüseyin bakın anlatmağa çalıştığım şu..sadece kendim den örnek vereceğim..yanlış anlaşılmasın..ben taklacı mardin şebap ve miro gi,bi bölüm de yöneticiyim ..dedim ya türkiyede her yöreden tanıdığım var ben bu arkadaşlara referans olabilirim kalite ve elit kişiler..bu arkadaşları bölge temsilcisi olarak görev vereceğim ..bu site sahibi tarafından isim renkleri değiştirilecek..bu arkadaşlarda farklı olduklarını bilecekler..bu arkadaşları yurdun çeşitli çoğrafyaların dan seçeceğim miktarı yeteri mevcutta olacak..bu arkadaşlara sürekli haftalık görevler vereceğim onlarda bunları ifa edecek bnana rapor verecekler röportajlar yaparak bana ulaştıracaklar bende bunları yayınlamak için hazırlayacağım gibi..bu temsilciler sayesin de daha büyük kitleye ulaşacam ..düşün senize doğuda köyler de ne kuşçular ve ne kuşlar var amacım bunlarta ulaşmak yada nete girip te varlığımız dan haberdar olmayan ları buraya çekmek ve site için de üyelere bizler için önemli olduklarını onlara değer verdiğimizi göstererek katılım larını sağlamak..

ali hakan' Alıntı:
selam hüseyin bakın anlatmağa çalıştığım şu..sadece kendim den örnek vereceğim..yanlış anlaşılmasın..ben taklacı mardin şebap ve miro gi,bi bölüm de yöneticiyim ..dedim ya türkiyede her yöreden tanıdığım var ben bu arkadaşlara referans olabilirim kalite ve elit kişiler..bu arkadaşları bölge temsilcisi olarak görev vereceğim ..bu site sahibi tarafından isim renkleri değiştirilecek..bu arkadaşlarda farklı olduklarını bilecekler..bu arkadaşları yurdun çeşitli çoğrafyaların dan seçeceğim miktarı yeteri mevcutta olacak..bu arkadaşlara sürekli haftalık görevler vereceğim onlarda bunları ifa edecek bnana rapor verecekler röportajlar yaparak bana ulaştıracaklar bende bunları yayınlamak için hazırlayacağım gibi..bu temsilciler sayesin de daha büyük kitleye ulaşacam ..düşün senize doğuda köyler de ne kuşçular ve ne kuşlar var amacım bunlarta ulaşmak yada nete girip te varlığımız dan haberdar olmayan ları buraya çekmek ve site için de üyelere bizler için önemli olduklarını onlara değer verdiğimizi göstererek katılım larını sağlamak..

Selamlar.
Abi şimdi daha açık net anladım. Bu şekilde olur neden olmasın. Bizden yana onlar için ayrı grup oluşturmak, renklerini rütblerini değiştirmek, izinlerini ayarlamak sadece 10 dakikamızı alır gerekli alt yapıyı kurduktan sonra. Öncelikle bölge temsilcilerinden başlayalım derim ben sizler ne düşünüyorsunuz. Peki şuda var Ali Abi bu bölge temsilcilerini nasıl seçeceksin nelerine dikkat edeceksin ve şurası da var ki bu temsilciler kabul edecekler mi ve karşılığında ne bekleyecekler.?

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
sevgili dostlar şöyle yapabiliriz.bir site daha açarız küçük bir site bu bizim için sorun olmaz siteden link veririz isteyen geçiş yapar.site açmak hüseyin için sorun değil dimi hüseyin? :) o site kuscular.org nin alışveriş sitesi olur.
sonuçta birçok kullanıcı parası olmasına rağmen salma altı taban,suluk,yemlik,follukl,tünek vb.. temin edemiyor.
bir bir yerden alarak anlaşarak bu ürünleri isteyen üyelere satabiliriz.bu bizim bir yan sitemizde başka sitede olur buna da isteyen girer bence bunun sakıncası yok.
birçok il ve ilçemizde bu tarz küme malzemelere isteselerde ulaşamıyorlar.hem onlara yardım.hemde gelir elde etmiş oluruz ve bu geliri sitemiz için kullanırı yine tabi.ayrıca mümkünse eğer buradan ilaç satışıda yapabiliriz. veteriner hekimede bu bölümden ulaşılır.fakir olduğu kadar zengin kuşcular da var ve bu kuşcular evde oturduğu yerdeen aradığına ulaşmak istiyor bunlara hitap ederiz. kimsede bize laf atamaz çünkü bu olay kuscular.org nin dışında bir sitede gerçekleşiyor.
ayrııca burada kuş resimli bardaklar, tişörtler,kazaklar,suluklar, aklınıza gelebilecek her türlü kullanım eşyası satabiliriz. ve bunların yanında resimin altında tabikide http://www.kuscular.org yazıcak.
mesela suluğunda adamın http://www.kuscular.org yazıyor kümesine ziyaretine gidenler onu mutlaka görecek ve böyle faydalı bir sitenin varlığından haberdar olacaktır.
bu anlattıklarım yapımı zor şeyler değil.ve bence bunlarda hiçbir sakınca yoktur.

bu teklifimi değerlendirmenizi rica ederim.
ne dersin hüseyin olmazmı?

Biliyorsun bizim için sorun değil sunucu bom boş duruyor. Açarız bi tane satılıklar için site ama bununla alakası olmaz. Yani açılır sorun değil. Abilerim sizlerin düşünceleri ne bu konuda.?

ali hakan' Alıntı:
nöbet uzun olunca kusura bakmayın insanın durmadan teklifi geliyor.

ne güzel nöbetin varmış ali abi. öyle nöbete can kurbam. nöbette internet bulmak ne büyük şey olsa gerek. :)

abim nöbette net falan yok ben kağıda yazdım eve gelince temize çekip buraya yazdım:)

Ben Ömer bey kardeşimin yazdigi konutu 2-3 kere dikkatle okudum, öncelikle bu fikirlerinden dolayi onu tebrik ediyorum, gercekten hoşuma gitti,
Öncelikle Bunu Güvercin sarf malzemeleri satan bir site adi altinda toplayalim,
Bunu gerçekleştirmek için sanirim E-ticaret scripti lazim, neyse oralara biz girmiyelim Hüseyin Bey kardeşimiz onu halleder sanirim, Simdi bu konuyu biraz daha acarsak Satilacak olan urunleri, baska firmalarla anlasip onlarin uzerindenmi yapicagiz, yoksa kendimiz temin edip kendimizmi yapicagiz ben olayin burasinda takildim.

urunleri imalatçıları ile görüşüp halletip biz temin edeceğiz.
e-ticaret scriptine ihtiyaç yok bence şahıslar bizim hesaba parayı geçtıkleri anda urun yola çıkacaktır.biraz bize güvenmeleri gerekecek.
bir kargo şirketiile anlaşmaya varıp onlarlada işi bağlayacağız.

tearfulchild' Alıntı:
Ben Ömer bey kardeşimin yazdigi konutu 2-3 kere dikkatle okudum, öncelikle bu fikirlerinden dolayi onu tebrik ediyorum, gercekten hoşuma gitti,
Öncelikle Bunu Güvercin sarf malzemeleri satan bir site adi altinda toplayalim,
Bunu gerçekleştirmek için sanirim E-ticaret scripti lazim, neyse oralara biz girmiyelim Hüseyin Bey kardeşimiz onu halleder sanirim, Simdi bu konuyu biraz daha acarsak Satilacak olan urunleri, baska firmalarla anlasip onlarin uzerindenmi yapicagiz, yoksa kendimiz temin edip kendimizmi yapicagiz ben olayin burasinda takildim.

Merhaba Serdar abi. Evet bu oluşum içine girebilirsek güzel olacaktır. E-Ticaret scripti sorun değil 3 gün gibi bir sürede yazabilirim. Sadece SSL sertifikası satın almam gerekir. Ama bunun içinde maliye, vergi, bankalarla anlaşma yani işin içine kredi kartı girerse başımız ağrıyacaktır. Zaten alamayız bu yetkiyi bankalardan. Herhangi bir firma veya bayii veya şirket olmamız gerekir.

Geri