TEKRAR BAKARLAR MI ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagatay14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

cagatay14

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cagaray dursubn
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
ÖNCELIKLE HERKESE SELAMIN ALEYKUM ..

BENIM 1 ÇİFT KUSUM VAR YAVRULARI VAR SUAN SAGLIKLI GOZUKUYORLAR NAZAR DEGMEZ İNŞALLAH .. ŞİMDİ ABİLER FOLLUK YOKTU BENDE YUMURTA CIKTIGINDA ONDAN OT TOPLAYIP KUMESE KOYDUM ONLAR DA YUMURTANIN ETRAFINI SARMIŞLARDI. ŞİMDİ YAVRULAR 13 GUNLUK HEP KUMESE SICTILAR PISLENDI KOKMAYA BASLADI BEN SIMDI YAVRULARI FOLLUGA KOYSAM ICERIYI TEMIZLESEM SONRA FOLLUKLA BERABER KUMESE KOYSAM ANNE BABASI TEKRAR BAKARLAR MI ? SAYGI VE SEVGILERIMLE CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM HERKESE HAYIRLI GUNLER .. (: (:

ACİLL CEVAPLAYABİLİCEK BİRİ YOK MU ? :hungur:

Canım kardeşim anne ve babası yavrulara bakarlar sen o yuvalığın içine bir gazete kağıdı serersen her gün o gazeteleri değiştirirsin pislik sorunu ortadan kalkar kuşları da fazla ellememeğe çalış bağzı kuşlar hem ürker hemde ellerin kokusundan kuşları terkedebilir onun için pek fazla kuşları ellememeğe çalışır isen iyi olur selamlar.

Yani şimdi o otları kumesten alıp atsam folluga gazate sersem bakar dımı abı yanı saygılar tekrardan..

Yanlış bir hareket olur, o işi yapmak için yavrular en az 1 aylık olmalılar, bakarlar ama ellendikleri için ilgileri azalır.

Geri