tekrar selam...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

mirocu

Üye
Siteyi ziyaret et
selam dostlar.....tekrar aranızda olmak mutluluk verici..güzel ve bol paylaşımlar dileği ile dostçakalın...ali hakan...

Aleykümselam Ali abim.. Hoş geldin tekrardan aramıza.. Yoktun bayağıdır.. Seni aramızda görmek çok güzel abi inşallah senden de paylaşımlar bekliyoruz.. kendine iyi bak abi..

ali hakan' Alıntı:
selam dostlar.....tekrar aranızda olmak mutluluk verici..güzel ve bol paylaşımlar dileği ile dostçakalın...ali hakan...
aleykumselam
tekrar sizi gormek guzel oldu hosgeldiniz insallah guzel gunlerde guzel paylasimlarda bulunmak dilegi ile hepbirlikte
saygilarimla ferhat

Hakan abım hosgeldın abı ozlettın valla kendını.
Hos geldın sefalar getırdın abı

selam dostum ...değerli kardeşim hisler karşılıklıdır...bende sizleri çok özledim..kusura bakmayın ev taşıdık il değiştirdik ancak düzen kuruyoruz...

Aramıza tekrar hoşgeldin hakan abi .. keyifli ve kaliteli yeni başlangıçlar olmasını dilerim .. olumlu katkılarını bekliyoruz daima ..
selamlarŞEREF

selam değerli dostum..senin ile uzaktan da olsa paylaşımda bulunmak güzel..bu arada avatarın paçasız....

ali hakan' Alıntı:
selam değerli dostum..senin ile uzaktan da olsa paylaşımda bulunmak güzel..bu arada avatarın paçasız....

Senin avatarın bile yok desene sende şeref abi :)

selam değerli dostum..var olanı silmişsiniz..kalmışız avatarsız..risasilerim vardı ne oldular bilmem..

şeref' Alıntı:
Aramıza tekrar hoşgeldin hakan abi .. keyifli ve kaliteli yeni başlangıçlar olmasını dilerim .. olumlu katkılarını bekliyoruz daima ..
selamlarŞEREF
Abi netcen o da benim gibi garip baldırı çıplak ..::)) selamlarŞEREF

selamlar
hoş geldiniz hakan abi paylaşımlarınızı bekliyoruz.

selam değerli dostum ..inşallah hep birlikte güzel paylaşımlarımız olacak ama ben sizler den bana biraz süre vermeninizi rica edeceğim hazırlık yapmalıyım ...teşekkürler..

OO hakan abı hosgeldın tekrardan, nasılsın ıyımısın?

Hoş geldin Hakan bey.Keyifler iyidir inşallah.

selam değerli dostlarım..teşekkürler sizler ile birlikte olmak inanın çok ali hakan..güzel..görüşmek dileği ile...

Geri