tel kuyruk kelebek

Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ertuğrul Yavuz Yıldırım
Meslek
Özel
İlgi Alanı
merhaba arkadaşlar tel kuyruk diye adlandırılan kelebek cinsinden besleyen yok gördüğüm kadarıyla,ben bu cinse meraklıyım besleyen arkadaşlarla irtibata geçmek isterim selamlar

Sitemizde besleyen arkadaşlar var,bende dahil olmak üzere...Nasıl yardımcı olabiliriz..

arkadasım bende var msn adresım MSN YÖNETİM TARAFINDAN SİLİNDİ eklersen ordan gorusuruz selamlar

kelebekler bölümüne bakarsan resimli olarak bir çok tel kuyruk hastası olduğunu görürsün, bunlardan biride benim, nedir aradığın bigli mi kuş mu?

bunlar benim tel kuyruklarım tabi eksik şu an , daha çoğu ve yeni yavrularda var, çok şükür güzel yavru bakıyorlar...

Ekli dosyalar

• DSC00091[1].webp
    DSC00091[1].webp
    48 KB · Görüntüleme: 2,845
  • DSC02860[1].webp
    DSC02860[1].webp
    48.5 KB · Görüntüleme: 2,733
  • DSC00107[1].webp
    DSC00107[1].webp
    12.2 KB · Görüntüleme: 2,823
nedense hic nasip olmadi tel kuyruk bakmak ama hekimin kuslarida cok temiz gorunuyor tebrikler

Arkadaşlar ben edirne'de ikamet etmekteyim ve düze dönen,yani ileri doğru oynayan tel kuyruk edinmek istiyorum.Buraya1996, 2000 yıllarında balıkesir edremitten epey bi kelebek gelmişti ama aradan geçen yılların sonunda safkan olarak bu cinsi besleyenlerin sayıları yok denecek kadar kadar azaldı ve buradakilerle eşleştirilerek çoğunun cinsleri kırıldı,besleyenlerde kapalı baktıkları için bu kuşların dönüşlerini görmek imkansızlaştı diyebilirim. En baştada yazdığım gibi akıllı (damarlı) olmak koşuluyla düze dönen tel kuyruk arıyorum bana yardımcı olucağınızı umarım. Şimdiden çok teşekkürler..

Konuda anlatmak istediğiniz bu kuşlar hakkında bilgi almakmı yoksa bu kuşlardan temin etmekmi istiyorsunuz?
Ben bu kuşlardan almak istediğinizi anladım o yüzden Güvercin Almak İsteyenler bölümüne taşıyorum konuyu.

Ben bu kuşlardan edinmek istiyorum,besleyen arkadaşlarda satılık varmı eğer var ise çifti ne kadar? Aranan özellik düze dönmesi ve damarlı(akıllı) olmasıdır.

dushekimi' Alıntı:
bunlar benim tel kuyruklarım tabi eksik şu an , daha çoğu ve yeni yavrularda var, çok şükür güzel yavru bakıyorlar...

Beslediğiniz bu tel kuyruklar arasında satmak istediğiniz varmı?

bi takım tel kuyruğum var ilgilenirsen özelden mesaj atarsın selamlar

cnbc1980' Alıntı:
dushekimi' Alıntı:

Şu an yok dostum, yeni yavrularım var ama biraz daha denemek istiyorum, dönüş, akıl testi için, güvendiğim iki takım yavrularım var,hatta gece dışarda kalıp ertesi gün geliyorlar , şöyle bi damızlık takımlarımı oluşturayım sonra kuş vermek sorun değil, verdiğin kuşun arkasında olmak önemli, anlatabildiysem,,,şuan satılık yok...

dushekimi' Alıntı:
dostlar kuşlar çok güzel bağışlayın biz önceden kuyruğu böyle olan kuşlara badem kuyruk derdik tel kuyruklar da ise tek tel olurdu her rengi vardı gelici ve çok iyi dönücü özellikleri vardı

dushekimi' Alıntı:
cnbc1980' Alıntı:
dushekimi' Alıntı:

Şu an yok dostum, yeni yavrularım var ama biraz daha denemek istiyorum, dönüş, akıl testi için, güvendiğim iki takım yavrularım var,hatta gece dışarda kalıp ertesi gün geliyorlar , şöyle bi damızlık takımlarımı oluşturayım sonra kuş vermek sorun değil, verdiğin kuşun arkasında olmak önemli, anlatabildiysem,,,şuan satılık yok...

Teşekkür ederim.Öyle ise yaz aylarında bu sözünüzü hatırlatacağım size..!

hasan_22' Alıntı:
bi takım tel kuyruğum var ilgilenirsen özelden mesaj atarsın selamlar

İlgilenirim tabiki ama ben buraya yeni üye oldum sayılır özelden nasıl msj atılacağını bilimiyorum.Sizinle irtibata geçmek isterim.

tel kuyruk bulunur orjinal edremit kuşları tlf 05337776075

izmide arayanlar bendede çok iyi karşıya dönen tel kuyruklar var. özellikle kara kuyruk ve mavi edremitim var. süt beyaz ve işaretli beyaz yavru veriyolar hep. karşıya dönüşlü fırıl fırllar. tüm kuşları eleyip sadece onların yavrularını besliyorum. ilgilenenler ulaşabilir. ayrıca pal ve mavi bozalım var. onlarda uçurduğumda dönüp çakılıyorlar.

numara yazmak yasak değil galiba. 0535 799 87 50 dövmeci soner.

Geri