TEPELİ GÖK erkek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihandurmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
cihandurmaz41.sitemynet.com
Ad Soyad
cihan durmaz
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Kediler

Ekli dosyalar

• 02102008146.webp
    02102008146.webp
    15.7 KB · Görüntüleme: 2,409
slm videoda pek belli olmuyor çekimden kaynaklı birşey ama maşallahı var inşallah oyunu dahada uzatır

saygılar

emre kalender

ya bu iş telefonla acayip zor toprağım anca bu kadar oluyo kusura bakmayın,oyunu dahada uzatır + tabanıda vurması lazım benim için önemli olan o

cihandurmaz' Alıntı:
ya bu iş telefonla acayip zor toprağım anca bu kadar oluyo kusura bakmayın,oyunu dahada uzatır + tabanıda vurması lazım benim için önemli olan o
inşallah istediğin gibi oynar daha iyilerinide uçurursun ama seninde dediğin gibi telefonla felan güzel olmuo sende bir ara izletmeye beklersin :buyrun: :haha: maşallah diyelim ALLAH tüğü kadar ömür versin atmacasız uçurmalar

saygılar

emre kalender

Güzel Füşek alıyor. ama biraz daha oyun Lazım oda olur ilerde Saygılar.

S.a

Güzel kuş maşallah. Güle güle uçur izle. Yavrularınıda sağlıklı şekilde uçurursun inşallah.

Masallah arkadasım kusun cok guzel oyun yapıo fişeklemesi fln gayet guzel umarım bol yavrusunu alırsın saglıklı bol yavrulu gunler :)

tabal taklayıda vurursa daha uzun gider Allah gönlüne göre versin.

magsallah sesi iyi gule gule besle

sagolun arkdaslar Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin.

Maşalah Allah nazardan saklasın tuyu kadar yavrusu nu alırsın inşallah
Bnecede bira daha takla atsa daha iyi olacak
Saygıalr...

benim kuşlarım hep aynı damar,benimde ilk elime geçen bi çift düzdü ama zamanla altlarından tepeli,perçinlide geldi,sanırm 2 saati geçirince 12-14 takla arası oynarlar altıda vurması lazım benim kuşlarımın kuş eksik henüz

s.a maşallah kuş güzel gidiyo kanat sesi falan var bol yavru yumurta alman dilegiyle.

saygılar;

UFUK NEŞE

kardeş kuşun gerceketn çok güzel güle güle besle karamanada gönderde millet kuş görsün karamandan hasan 0544 579 70 70

Geri