tepeli taklacılarımın yavruları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan i.ak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

i.ak

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ilhan ak
Meslek
tıbbi mümessil
İlgi Alanı
Kediler
çiftepe ve tepelilerin ana baba ve yavruları

Ekli dosyalar

• DSC04409.webp
    DSC04409.webp
    204.1 KB · Görüntüleme: 1,509
  • DSC04592.JPG
    DSC04592.JPG
    6.3 MB · Görüntüleme: 1,348
  • DSC04596.webp
    DSC04596.webp
    185.6 KB · Görüntüleme: 1,339
masallah cok sik duruyarlar
saygilarla ferhat

maaşallah orjinal kuşlar orjinal yavru verir :tamam: :slm: güle güle besle arkadaşım

yormlar için teşekkürler inşallah hepiniz güzel yavrular alırsınız. selamlar....

Masallah cok guzel yavru umarım saglıklı buyur anne baba cok guzel renkleri saglılklı bol yavrulu gunler

egrcekten de güzel kuslar bence yavru anac babactan daha güzel gülü basık en azından zaten baabcın gülü digerine göre daaha büyük iş o ki size hakkınızı wermişler hayrını görün bolll yavrular
:tamam:

Maşallah yavrunun rengi çok hoş Bende birşey anımsatıyor ama bir türlü çözemedim. Gerçektende hoş kostüme sahip.

Bu kuslar nedir abi nerden aldin gerçekten çok hosuma gitti beslemek isterdim? bu kuslar yayginmi yoksa sadece sendemi var? çok guzel renklere sahipler.

aynı renkten başka kimsede görmedim.bunlar taklacı oyun damarlarıda sağlam 45 senedir hiç bozulmamış soylar selamlar

Vay be sen ozaman bunlardan bolbol cucuk almaya bak abi, kiymetini bil valla.Gerçekten nette onca sayfa gezdim ilk defa goruyorum, peki sen nerden aldin abi? bu kuslari?nerden gelme bunlar oyun stileri nasil.

herkeze sağlıklı yavrular diliyorum

maşallah güzel yavru vermişler ancak bende ilk defa görüyorum bu renk de bir kuş sağlıklı yavrular

maaşallah hem kuşlar hemde yavruları birer harika...
Allah gönlünüze göre versin...

slm kuşlar çok güzelde bonyodamı besliyon kuşları

bu sene bu renklerdende az sayıda olsada üretebildim.

Geri