tepesini kestim ne zaman uzar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Erkn

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
erkan erdoğan
Meslek
medya
İlgi Alanı
merhaba arkadaşlar basık bir güvercinim vardı gözlerine geliyordu tüyler kestim bayağı rahat etsin diye, eskisi gibi ne zaman çıkar kestiğim tüyler yada uzar mı?

kesilen tüy çıkmaz aynı kanat gibi düşün kesince gelmez çekince gelir....

Abi Keske Gözüne engel olan bir kısmını kesseydin..Kesilen tüy birdaha cıkmaz..Ne kadar Kestiysen Öle kalır.

kuş tüye girer yakında ozaman çıkar

kesilen tüy yolunmadan uzamaz. Bu durumda yolmakta kuşa acı verir. Ancak tüy dökümünde tekrar uzar. Bence tüy dökümünü bekleyin.

cevaplarınız için teşekkürler biraz fazla kestim sonradan da pişman olmadım değil, kesin bir cevap bir bilen olursa iyi olucak.

erkan kardesim kuş tüyü insan saçı gibi kesilince uzamaz siz hiç bir sey yapmayın kuş tüye girdigi zaman tekrar gelir tüyü çekip hayvanın canını yakmayın aslında kesmesenizde olurdu kuşların gözü çok kuvvetli yani keskin görüşlüdür aklınıza takılan kararsız kaldıgınız konularda bu sekil konu baslıgı ile yada her hangi bir konu içerisinde de sorarak ögrenebilirsiniz

SAYGILAR

biraz fazla kestim sanırım acaba diyorum tüy dökünce bütün tüylerinimi atıyo hayvan eskisi gibi olucak mı aksilik işte kendime kızıyorum şimdide.

eski ve yeni halini resimledim.

olay bu

Keşke kesmeseydin kardeşim Allah'ın takdiri oda yani yemi rahatlıkla görebilirdi...Ama yinede üzülme tekrar atar tüy döneminde...

maşallah hayvanda da güzel tepe varmış ama yinede görürdü kesmeseydin

Geri