Teras

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Haydar.71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Haydar.71

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Haydar kaan kaplan
Meslek
Yok
İlgi Alanı
Kediler
üstü kapalı terasda kuş uçurulurmu teras caddenin hemen dibinde sorun olurmu ve nasıl alışır?

Alıştırabilirsen uçulur taklacılar hariç

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Besleyeceğin kuşun cinsine bağlı, düz uçan kuşların hepsi üstü kapalı alana inebilir, taklacı kesinlikle olmaz bu tür yerlerde, 2 hafta içeride 2 günde bir yemle, kümesde dışarıyı görüyorlarsa daha kolay alışırlar, sakın kanat bantlama veya çekme, salacağın gün kuşlar aç olsun yem verme, 1 saat kadar dışarıda dolaşsınlar, sonra içeriye yemliği koy kümese girsinler, bunu 2-3 defa tekrar ettikten sonra alışacaklardır.

Besleyeceğin kuşun cinsine bağlı, düz uçan kuşların hepsi üstü kapalı alana inebilir, taklacı kesinlikle olmaz bu tür yerlerde, 2 hafta içeride 2 günde bir yemle, kümesde dışarıyı görüyorlarsa daha kolay alışırlar, sakın kanat bantlama veya çekme, salacağın gün kuşlar aç olsun yem verme, 1 saat kadar dışarıda dolaşsınlar, sonra içeriye yemliği koy kümese girsinler, bunu 2-3 defa tekrar ettikten sonra alışacaklardır.
Taklaci dusunuyorum da baska ne olabilir cins olarak?

Bide abi ben ankarada oturuyorum hep taklacı uçuruyorlar duz ucan kus mesala posta nasil besleyebilirim fln yardimci olursan sevinirim

Bide abi ben ankarada oturuyorum hep taklacı uçuruyorlar duz ucan kus mesala posta nasil besleyebilirim fln yardimci olursan sevinirim
Yavru iken alırsan alışır veya bir çift damızlık alıp, sabredersen yavrularını uçurursun ama anne ve babayı kaçırma riski olur, Baska da alabilirsin, yuvasına sadık kolay alışan bir türdür, Serkan arkadaşımıza sor, beyaz Posta yavrularından satıyorsa ondan temin et bence, taklacı ırkında kuş seferli ise üstü açık alanda bile uğraştırabiliyor, ayrıca yırtıcı kuşlara karşı daha kolay hedeftir, tabi zevk meselesi kimi taklacıyı daha çok sever, kimi başka ırkları.

Son düzenleme:

Haydar kardeşim çatı aralarında rahat bekleyebileceğin kuşçuluğu iyi öğrenebileceğin ırklar var, bence en zoru Mardin. Sen saya, bango, posta tarzı ırklara bakabilirsin onlar bahsettiğin yere daha çabuk alışıp girip çıkmasını daha kolay yapacaklardır

Haydar kardeşim çatı aralarında rahat bekleyebileceğin kuşçuluğu iyi öğrenebileceğin ırklar var, bence en zoru Mardin. Sen saya, bango, posta tarzı ırklara bakabilirsin onlar bahsettiğin yere daha çabuk alışıp girip çıkmasını daha kolay yapacaklardır

Abi olmadi taklaci alirim 2 cift de posta alirim postanin yavrusunu ucurururum ham taklaci bakmis olurum hemde posta bide posta nerden bulabilirim

Geri