terasda güvercin beslemek için yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JoeGrand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

JoeGrand

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
uğur kazan
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar terasda güvercin beslemek istiyorum bina 6 katlı ben 5. kattayım teras arası musayit ama üst komşularımdan musade almam gerekiyor ama üst komşumun birisi biraz gıcık bir tip ve yok olmaz derse ben çok uyuz olup birdaha yüzüne bakmıcamı bildigimden konuşmaya cesaret edemiyorum sizce nasıl bir konuşma yapmamlazım ki
komşumu ikna edeyim ? bu konuda biraz fikire ihtiyacım var

Abim önce komsuyu test edin elınıze bir iki kuş alın görmesini saglayın..Ay ne güzel ne tatlı fılan derse işi olmuş bılın hemen konuya girin bende beslemeyı dusunuyorum ama yer yok uygun deyın..acaba ..acaba...teras katında kucuk bir alanda beslesek fılan fılan işte...Genelde pıslıklerınden cekınırler. Temız ve duzenlı bir göruntunuz varsada komsunuza göre iş buyuk ıhtımal tamam demektır.Allah yardımcınız olsun.

ilk öncelikle arkadasın dedigi gibi elinize 1-2 kus alın mümkünse sarı veyahut beyaz bir kuş olsun hoşuna gitsin dıştan göründügünde cok şeker olsun..gösterin cic fln severse işi oldu bilin yavas yavas diger kuslarıda koyarsınız..ama ilk seferde arapla cıkmayın karga gibi :D

Dogukan cetin' Alıntı:
ilk öncelikle arkadasın dedigi gibi elinize 1-2 kus alın mümkünse sarı veyahut beyaz bir kuş olsun hoşuna gitsin dıştan göründügünde cok şeker olsun..gösterin cic fln severse işi oldu bilin yavas yavas diger kuslarıda koyarsınız..ama ilk seferde arapla cıkmayın karga gibi :D

kardeş sen hiç yaş alanına dikkat etmiyorsun biraz daha dikkatli ol lütfen arkadaş dediğin kişi senden 5 yaş büyük.. ;)

polllat' Alıntı:
Dogukan cetin' Alıntı:

kardeş sen hiç yaş alanına dikkat etmiyorsun biraz daha dikkatli ol lütfen arkadaş dediğin kişi senden 5 yaş büyük.. ;)
dedigin gibi dikkat etmemişim fakat eger mustafa abicim bundan rahatsız ise konu altından bildirmesi yeterli bence :tamam:

Abi bence senin yapman gereken ilk önce komsundaki düşünceleri yık.
Halkın yüzde 70i güvercin uğursuz bulur.Buna Hz.peyganberi kurtaran kusu hatırlat.Talih kusunun beyaz güzercin secilmesini anlat.Nuhun gemisine zeytin dalı getiren kusu anlat i aklında 1 batıl inanci yık.Sonra sahısı balkonlara güvercin girmiceği konusunda ikna girisimine gec.Balkonlarin pislenmesini istemezler.
Bunlari yaparken en önemlisi sen adam ne derse desin hep alttan al.Çünkü adam eğer kus sevmiyen birisi ise Ters cıkısacaktir. :D

Arkadaşlar şöle bir durum varki bu benim komşunun calışanlarından birisi benimde arkadaşım olan arsada kuş bsliyor ve onun kuş beslemesine kızıyor bunu bildigimden saten birşeyler sölemeden önce çok iyi düşünmem gerek kötü olmamak için eşlerimiz gayet samimi çok iyi anlaşıyorlar fakat benim komşum ile benim aramda öle bi yakınlık yok ve fikirlerimiz bagdaşmıyorda diyebilirim o yüzden sadece yolda ve apartmanda selamlaşıyoruz okadar durum zor sanırım

Bu arada yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Geri