Terasda yaptığım bekar salmasının son hali

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykutk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

aykutk

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Aykut KARABULUT
Meslek
Emekli
İlgi Alanı
Diğer
Selamlar,

Terasda bekar ve uçurduğum güvercinlerim için yaptığım salmanın iç ekipmanlarını monte ettim. Umarım beğenirsiniz.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Ekli dosyalar

• son durum bekar salması 002.webp
    son durum bekar salması 002.webp
    705.3 KB · Görüntüleme: 2,065
  • son durum bekar salması 003.webp
    son durum bekar salması 003.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 2,063
  • son durum bekar salması 005.webp
    son durum bekar salması 005.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 2,032
  • son durum bekar salması 007.webp
    son durum bekar salması 007.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 2,032
harika aykut bey terasda kuş beslemeninde zevki bir başka oluyor

abi hayırlı olsun iyi günlerde saglıklı kayıpsız günlerde kullan çok güzel olmuş eline emegine saglık gerçekten hakkını veriyorsun bu işin insan sizin gibi abileri salmaları görünce iyki yapıyorum bu kuşculugu diyor ama malesef bazı salmalarda görüyoruz ki insan neferet ediyor yazık orda pislik ve hastalık açlık içinde yaşayan o hayvanlar ne yapsın tekrar emegine saglık balıkesirden saygılar abi allaha emanet ol.

emegine saglık abi profesyonel bir çalışma oldugu belli atmacasız uçumları olsun

Selamlar,

İyi dilekleriniz ve temennileriniz için çok teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

emeğinize sağlik aykut bey

Maşallah 4 4 lük kümes bana göre burda ya dönek yada macır (paçalı dönek) on numara beslenir

Birde bişey sorucam abi yapmış oldugun salma ne kadara mal oldu söyleyebilirmisin ?

akut bey maşallah güzel olmuş eli,nize emeğinize sağlık aslında kuşlar böyle bir salmada yaşamasılazım malum hısızlıktan dolayı kümesler demirden yapılıyor kuşlarda hastalık performas düşüklüğü yapıyor böyle bir kümeste kuş uçurmanın zevkini bütün kuş severlerin yaşamaı dileğiyle .tekrar elinize emeğinize sağlık .saygılar m.saim akyol

Selamlar Serkan bey,

Bu salmanın bana maliyeti agaç malzeme ve iç ekipmanları ile beraber 165.tl. ye mal oldu.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Selamlar Saim bey,

İyi dilekleriniz ve temennileriniz için teşekkür ederim. Bu salmayı hırsızlık konusunda kaygıları olanlara önermiyorum. Musakil terası yada geniş balkonu olanlar için bu salmayı önerebilirim. Güvenlikliği yok denecek seviyede çünkü.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

s.a aykut bey emeginize saglık güzel çalışma hayırlı sezonlar saygılar

Geri