Terastaki Kumesim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aurora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

aurora

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ibrahim nil
Meslek
ogrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba abilerim,kardeslerim.Sonunda cok istedigim ve heveslendigim kusculuga basladım:) Terasta beslemekte oldugum guvercinlerim icin daha once kopek yuvası olarak kullandigim yuvanin icinde besliorum..Kumesim sıcak olsun die icini tamamen straforla kapladım.Bildigim kadarıyla guvercinler strafor yiyormus o yuzden starforun ustunude naylonla tamamen hic acık yer kalmıcak sekilde kapladım.Temizlik kolay olsun die icine kum doktum.Yapımı 2 gun surdu ama degdi sanırım:) Yorumlarınızı bekliorum :tamam:

Ekli dosyalar

• DSC01485.webp
    DSC01485.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,635
  • DSC01487.webp
    DSC01487.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,713
  • DSC01488.webp
    DSC01488.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,730
kardes guzel ıse ımza atmıssın ama ıcındekı o kasaları al raf tarzında yap kumes dar ıyıce darlastırmıssın zaten zamanla farkına varacaksın 2 takımda guzel oyun kusu aldın mı harukulade olur saygılar

s.a.. .. ben de yenı basladım kus beslemeyee yenı dedım 3 ay oldu sana bı ıkı tavsıyem var bırıncısı yuvanınn yerle baglantısını kesmenn bı kac tuglayla yuvayı yukseltki yuvanın su an altı ıslak bunu onlemek nazarında 2. sı kasaları gelısı guzel deılde bıraz daha nızamı yerlestırırsen kusların daha rahat eder ozellıkle lımon kasası eger bulabılırsen iyi olur cok sırın olmus kumesınn bol yavrular alman dılegıyle

bencede kasalar cok dar kuşlar hiç rahat edemez limon kasası tavsiye ederim onuda bulmadıysan bir ters cevir bir düz kasaları hem boy uzamış olur hem daha geniş bu sefer kuşlarında kümesini sever

eline emeğine sağlık güzel olmuş sana ufak bir tavsiyem kümesini yerden kesersen daha iyi olur mesela altına 5*10 kalas koyabilirsin kümesin altında oluşacak hava sirküliasyonu kümesin zemininin kuru kalmasını sağlar.ve kuşların daha sağlıklı olur.

Ortakıl azıcık dağınık ama olsun, emek vermiş bu işn içine birşekile girmişsiniz, umarım aradığınız ve sevdiğiniz kuşları bulur zevkli vakit geçirirsiniz . Bir yerden başlamak lazım , sizde bir yerden başlamışsınız , yolunuz açık olsun , bol şanslar .selamlar.ŞEREF

Kümes gerçekten şirin olmuş.İç tasarım kötü olmuş limon kasasını dene gerçekten içersi genişler hem düzene girer.Kümesin zeminde duruyor bıraz yukselt daha kura olur altı bol ve saglıklı yavru alman dilegiyle.

Emeğinize sağlık balkonda olmasına rağmen süper bi kümes olmuş tebrik ederim...iyi uçurmalar

kümesin güzel yanlız o sandıkları kaldır oraya raf yap her neyse bu arada o kümes köpek kulubesine benziyo yinede güzel ama biraz daha deyişik kuşlar bak daha rahat olur senin icin

Geri