TERASTAKİ YENİ KÜMESİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasan_22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasan_22

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
HASAN SOYAK
Meslek
serbest meslek
İlgi Alanı
Kuşlar
Evet arkadaşlar en sonunda uğraştığım teras işini çözdüm ve kümesimi yaptım bugun bıtırdım ama daha çok eksıgı var sızınlede paylaşmak istedim selamlar

Ekli dosyalar

• yeni kümesim.webp
    yeni kümesim.webp
    97.2 KB · Görüntüleme: 1,081
  • yeni kümesim.webp
    yeni kümesim.webp
    97.2 KB · Görüntüleme: 1,051
Hadi hayırlı olsun. İçindeki yuvalıklarını , tüneklerini de bitirdin mi daha guzel olacaktır.

Bir de yagmurdan vs etkılenmemesi için önce tahta koruyucu cila ardından yaglı boya ile boyarsan daha uzun yıllar dayanır. Ne de olsa tahta kümes.

Bol yavrular alman dilegıyle.

S.a

Hayırlı olsun kardeşim kümesin iyi olmuş. Arkadaş gerekeni söylemiş zaten. Yerinde çok güzel sağlıklı bol yavrulu günlerin olsun inşallah.

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Merhaba arkadaşım acizane biriki tavsiyede bulunmak isterim.Çatı bölümünü biraz akıntılı yapsan su birikmesini engellemiş olursun senin çatıda akıntı yok.Kümesi mümkünse yerden 15-20 cm yükselt kümesin altı daha kuru kalır hava sirkulasyonu sağlanmış olur.Rutubet derdinden kurtulmuş olursun.Yuvalıkları koydunda daha güzelleşir kolay gelsin saygılar.

Hasan bey;
Yeni kümesiniz hayırlı olsun, eski kümesiniz balkondaydı sanırım, şimdiki kümes terasta, umarım komşular rahatsız olmaz, ucan kuş sayınız mümkün olduğunuz kadar az tutarsanız ,birde kümesin ön kısmını catıya bakaçak şekilde olursa, kuşlar catıya iner kalkar, teras duvarına fazla alıştırma kuşları bir şekilde engellemeye çalış, aşağıda camaşır vesaire olaylarını önlemek , daha iyi olur düşüncesindeyim.

Hayırlı olsun Hasan, sonunda muradına erdin! terasta kelebeklerini uçurursun inşallah ağız tadıyla ...Sen başlangıcı yapmışsın eksikler zamanla tamamlanır ufak ufak...

Bende terasta kus besliyorum arkadasım masallah yuvan guzel olmus fakat bosluklar var ksın sorun olabilir umarım hersey istedigin gbi olur saygılarımla..

evet nizam bey yanındakı catıya alıstırmayı dusunuyorum asagıda balkon v.s yok kımsenın sorun yaratıcagını sanmıyorum teşekkür ederim kemalcim bu hafta uğrucam yanına sarı kuyruk için herkese teşekkür ederim selamlar

ya benim nacizane düsüncelerime göre boy yerine genislik olsa daha uygun olurdu diye dusunuyorum simdi sen yuvalıkları yüksege koymak zorunda kalacaksın ve yuksekten atlayan kuslar kanadında tutulma yaralanma gibi durumlar oluyo benim bilgim bu kdr saygılarımla.

Hayırlı olsun usta.İnsallah sağlıklı bol yavru alırsın .Almam gereken tedbirleri yazmıslar sakın gö z ardı etme
SAYGILAR...

ölçülerini yazarmısınız bende yapacağımda :)

Selamlar Hasan bey,

Kümesiniz hayırlı uğurlu olsun, tamamladığınızda son halini resimleyerek bizlerle paylaşırsanız, size görüşlerimizi belirtiririz. Eksikleriniz, fazlalıklarınız konusunda yardımcı olmaya çalışırız. Bu hali ile bir yorum yapmak için çok erken.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Merhaba Hasan abi ;

Hayırlı olsun sonunda kuş besliyeceğin bir yer imkanın olmuş , umarım uzun yıllar güzelce ve sağlıklı bir şekilde beslersin... Saygılar

kümesin boyutları nelerdir yazarsanız ben de yapacağım

Hayırlı olsun abi.İnş. bende bigün terasa kümes kurarım.Bıktım artık bahçeden :).Adam gibi uçuramıyom bile.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri