Murat Eralp
Üye
- Ad Soyad
- Murat Eralp
- Meslek
- memur
- İlgi Alanı
- Balıklar
Bana Özel > Mesajlarım
ÖzetİlanlarımİşlemlerimFavorilerimMesajlarımÜyeliğimMağazam
Gelen Mesajlar (7)
Gönderilen Mesajlar (3)
Okunmamış Mesajlar
Uyarılar
TAKIM GÜVERCİNLERDEN SEÇME DOLAPÇI KÜMESİ SATILIKTIR. (#47491610)
İlgili İlan : TAKIM GÜVERCİNLERDEN SEÇME DOLAPÇI KÜMESİ SATILIKTIR.
BELHAL 24-04-2011 20:20
Murat selamlar Marmaristen Haldun abin iyisindir inşallah. Kuşlar için teşekkür ederim hepsi süper kuşlar 2 si yumurtladı uçuşlar oyunlar mükemmel. İyi günler
Cevap
Sil
Kullanıcıyı Engelle
Mesajınız
Kötü niyet, hakaret vb olumsuz içerikli mesaj gönderimleri üyeliğinizin durdurulmasına veya iptaline yol açabilir. Lütfen mesaj gönderirken Üyelik Sözleşmesi'nde yer alan kuralları dikkate alın.
Kullanıcıyı favorilerime ekle
Gönder
Bu mesaj bana bu gün sahibinden comdaki ilan sayfama geçen ay marmariste oturan haldun beye vermiş olduğum kuşlardan kaldığı memnuniyeti bildiren bir msj olarak gelmiştir.Kendisine kuşlardan memnun kaldığı için duyduğum mutluluğumu dile getirmek için teşekkür ederim.Bu sayedede benim için toplama kuş satıyor diyenlere bir kez daha güzel bir cevap olduğunu düşünüyorum.Teşekkürler haldun bey sizi mennun ettiysek ne mutlu.
ÖzetİlanlarımİşlemlerimFavorilerimMesajlarımÜyeliğimMağazam
Gelen Mesajlar (7)
Gönderilen Mesajlar (3)
Okunmamış Mesajlar
Uyarılar
TAKIM GÜVERCİNLERDEN SEÇME DOLAPÇI KÜMESİ SATILIKTIR. (#47491610)
İlgili İlan : TAKIM GÜVERCİNLERDEN SEÇME DOLAPÇI KÜMESİ SATILIKTIR.
BELHAL 24-04-2011 20:20
Murat selamlar Marmaristen Haldun abin iyisindir inşallah. Kuşlar için teşekkür ederim hepsi süper kuşlar 2 si yumurtladı uçuşlar oyunlar mükemmel. İyi günler
Cevap
Sil
Kullanıcıyı Engelle
Mesajınız
Kötü niyet, hakaret vb olumsuz içerikli mesaj gönderimleri üyeliğinizin durdurulmasına veya iptaline yol açabilir. Lütfen mesaj gönderirken Üyelik Sözleşmesi'nde yer alan kuralları dikkate alın.
Kullanıcıyı favorilerime ekle
Gönder
Bu mesaj bana bu gün sahibinden comdaki ilan sayfama geçen ay marmariste oturan haldun beye vermiş olduğum kuşlardan kaldığı memnuniyeti bildiren bir msj olarak gelmiştir.Kendisine kuşlardan memnun kaldığı için duyduğum mutluluğumu dile getirmek için teşekkür ederim.Bu sayedede benim için toplama kuş satıyor diyenlere bir kez daha güzel bir cevap olduğunu düşünüyorum.Teşekkürler haldun bey sizi mennun ettiysek ne mutlu.