Teşekkürler, ferro18,Ömer ÖZKURT,yasin18 ve Ahmet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dogan18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

dogan18

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Doğan
Meslek
Özel Sektör
İlgi Alanı
Kediler
Bu gün çok değerli arkadaşlarım,hemşehrilerim Ferhat,Yasin,Ömer ve Ahmet işyerimi ziyaret ettiler.Birlikte çay içip sohbet ettik.Sonrasında benim ve yeğenim Nurullah,ın kuşlarına baktık.Bunun yanında bol bol geçmişten,ortak tanıdıklardan konuştuk.
Benim için güzel bir gündü.arkadaşlarımı sanal ortamdan çıkıp gerçek haytta tanışmaktan,sohbet etmekten çok mutluluk duydum.Beni ziyaret ettikleri için kendilerine teşekkür ederim.
Buradan bu kardeşlerime ve diğer kuşçu arkadaşlarıma kapımın herzaman açık olduğunu,ve misafir etmekten onur duyacağımı belirtmek istiyorum..
sevgi ve hürmetlerimle

Re: Teşekkürler, ferro18,Ömer ÖZKURT,yasin06500 ve Ahmet

Fotoğraflama imkanınız olmadımı Doğan abi. Eğer fotolar varsa yükleyebilirsen sevinirim. Arkadaşlarada teşekkürler.

Ömer birkaç kare fotoraf çekti Hüseyin ciğim.Sanırım hafta sonu olduğu için ekleyemedi.bir iki güne kadar ekleyecektir diye tahmin ediyorum.
sevgiler

Selamlar doğan abi sıcak misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Ferhat abi şifresinden giriş yapamıyor o yüzden çok selammı var ayrıyetten dursun amca saim abi faikler abi murat abiler le beraberiz çok selamlrı var.

Resimler yasin abide o ekler kısa sürede insallah.

Merakla bekliyoruz resimleri.Ayrıca böyle bir kaynaşmanın varlıgını bilmek mutluluk verici.

Değerli hemşerim dogan18 abicim herşey için çok teşekkür ederiz.inşaallah pazar günü tekrar uzun uzun görüşürüz
saygılarımla

Yasin18

Ekli dosyalar

• DSCN0881.webp
    DSCN0881.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 2,742
  • DSCN0885.webp
    DSCN0885.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 2,759
  • DSCN0887.webp
    DSCN0887.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 2,745

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Selamlar doğan abi sıcak misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Ferhat abi şifresinden giriş yapamıyor o yüzden çok selammı var ayrıyetten dursun amca saim abi faikler abi murat abiler le beraberiz çok selamlrı var.

Resimler yasin abide o ekler kısa sürede insallah.

Aleykümselam Ömer Kardeşim

Ferhat kardeşime ve diğer büyük ağbeylerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.Hepsine bol bol selamlar.

Yasin18' Alıntı:
Değerli hemşerim dogan18 abicim herşey için çok teşekkür ederiz.inşaallah pazar günü tekrar uzun uzun görüşürüz
saygılarımla

Yasin18

Asıl ben teşekkür ederim yasinciğim.
herzaman kapım açık seve seve misafir ederim.Pazargün görüşmek umudu ile
allaha emanet ol.
resimler için ayrıca teşekkür ederim.

Böyle daha güzel oldu sanırım

Ekli dosyalar

• son halii.webp
    son halii.webp
    739.1 KB · Görüntüleme: 2,722
Selam
Çok güzel arkadaşlıklar bunlar inşallah daim olur.Ama kuşların resimleri eksik olmuş onlardanda bir iki kare olsaydı... :evet:

selamunaleykum
bu yil piknigin sayesinde guzel ziyaretlerimiz oldu guzel dostluklar kazandik simdide bu resimlere bakarak turkiyedeki kusculugun ozlemini duyuyorum
iyi kus bir bardak caya ucar tesekkur ederim dogan bey
saygilar

Rica ederim ferhat kardeşim.Bende sizleri ağırlamaktan mutluluk duydum..
Herzaman beklerim..
sevgiler selamlar

allah muabbetinizi artırsın abiler

Dogan abı sıtede senı goremıyoruz.
Daha sık aramızda olursun mutlu edersın bizi.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Dogan abı sıtede senı goremıyoruz.
Daha sık aramızda olursun mutlu edersın bizi.

Ömerciğm okulların açılması ile işlerim çok yoğunlaştı.Ama Her fırsatda takip ediyorum..
sevgiler

Sevgili çankırılı abilerime selamlar. bende senede 1-2 defa çankırıya gitme fırsatım oluyor. tanışmayı da çok istiyorum. hatta bakkal abimiz vardı mardin besliyormuş. geçen sene kurban bayramına kendisine uğramayı düşünüyordum. çankırı merkezden köyümüze erken gittiğimiz için uğrayamadım. hatta bayram ertesi kuşlarının çalındığını siteden öğrenmiştim. umarım bulmuştur. tekrar saygı ve sevgilerimi iletiyorum.

sevgi ve saygı da bizden hakkı kardeşim.

Geri