tetra 250 nin hırıltıya faydası olurmu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 01glock01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

01glock01

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan can
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
tetra 250 nin hırıltıya faydası olurmu

hırıltıya tetra250 nin bir faydası yok.Hırıltı için monodoks bire bir en fazla 2 günde geçiriyo.

kuşlarında hıçkırıkta varsa ornitap tavsiye ederim.

ikisini bir versem agır olurmu acaba bulaşıcımı bide çok tşk ederim ilğilendiğiniz için

tetra bende denedim ama hala devam ediyo bence başka ilaç dene bide bulaşıcı degil olsaydı benim butun kuşlara geçerdi geçmiş olsun.

olmaz kardeş ornimixs alacaksın orjinal hollanda olacak ancak onlan tedavi yöntemine bulabilirsin

Saygılarımla Yasin18

evet oldukça güzel güvenilir bir ilaç etki alanı monodox tan daha geniş toksik etkisi ise biraz daha az rahatca kullanabilirsin bu ilaç üst solunum yolları için geliştirilmiştir.ornimixse gelince yanılmıyorsam ham maddesi ornidazoledir fazla zaman ve para kaybetmeye gerek yok sanırım eczanelerden biteral.bornelar.ornidone.ornisid.ornitop bulabilirsin.aslında tam tanı konmadan ilaç ve tedavi önermek yanlış olur ama en uygunu elindeki tetracyclinedir

osman usta' Alıntı:
evet oldukça güzel güvenilir bir ilaç etki alanı monodox tan daha geniş toksik etkisi ise biraz daha az rahatca kullanabilirsin bu ilaç üst solunum yolları için geliştirilmiştir.ornimixse gelince yanılmıyorsam ham maddesi ornidazoledir fazla zaman ve para kaybetmeye gerek yok sanırım eczanelerden biteral.bornelar.ornidone.ornisid.ornitop bulabilirsin.aslında tam tanı konmadan ilaç ve tedavi önermek yanlış olur ama en uygunu elindeki tetracyclinedir
selamunaleykum osman bey
yazilarinizi buyuk bir ilgi ile okuyorum bilgi birikimlerinizi bizlerle paylastiginiz icin cok tesekkurederim
saygilarla

tetradox hırıltıya ıyı gelır monodox ta kullanabılırsın

Geri