ozkan1979
Üye
- Ad Soyad
- özkan sezgin
- Meslek
- işçi
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salmonella hastasi icin gunde ne kadar verilmesi lazim.ben 100mg tetrodox aldim.gunde turnak ucu kadar 1su bardagina koyup siringayi komple doldurup gunde 1kez veriyorum.buna ragmen kus sersemliyo kendinden geciyo250 mg KAPSÜL
2 LİTREYE 1 KAPSÜL ERİTİLİR.
SABAH AKŞAM YENİLENİR.
GRİPAL ENFEKSİYONLAR VE SALMONELLA MÜCADELESİNDE KULLANILABİLİR.
TETRASIKLIN İÇERİR.
14 GÜN KULLANILMALIDIR. ! (ÖNEMLİ)
VİTAMİN VE PREBIYOTIKLE DESTEKLENMELİDİR
MİNERAL TAŞ,KUM,ÇAKIL BU İLAÇ VERİLİRKEN KUŞLARDAN UZAK TUTULMALIDIR
BU İLAÇ VERİLİRKEN KUŞLAR SALINMAZ.
Guvercinim öldü dun gece hayatimda bu kadar uzulmedim hicbiseye.yerden bulmustum ucamiyodu 5gun dayanabildi.buldugumda daha iyiydi sonra gunden gune zayifladi.antibiyoti 1su bardagina misir tanesi kadar anca atip 1siringa dolusu iciriyodum.sallabasti ama kusum kurumadan dolayi oldu sanirim.gogus kemigi bicak gibiydi.Canım kardeşim kümeste kaç kuşun var hepsi için mi yapacaksın tek kuş için mi (hepsi için 1,5 veya 2 lt suya o kapsüllerden birini ortadan aç bir plastik kaşık ile) iyice karıştır kendi içenler içsin içemiyenleri gözlemle şırıngayı doldur gagayı kırmadan açıp gursağa boşalt 5-6 gün devam et (tek kuş içinde aynı kapsülü ortdan ayırdıktan sonra bak iki parça eşitmi eşit olduğunu hissettiğinde o yarımlardan biri yarım çay bardağında erit gagayı kırmadan aç şırınga yardımıyla gursağa boşalt) bu işleri hergün taze su ve taze ilaç olarak günlük olarak yapıver selamlar.
Beni cok sarsti bu olay ve inanin baya agladim.o kusu kurtaracagimi dusunmustum 1hafta once aksam penceremdeydi saklanamamis.daha sonrada yerde buldum bu halde ucamiyodu.hem sallabas hemde kuruma hastaligi vardi sanki.ikisi birarada olabilir mi?yatagimi ona verdim ustune gazeteler kutu koydum.icimi en cok acitanda ilk geldiginde daha iyiydi gunden gune zayifladiYAŞANDIKÇA KAZANILANA
* T E C R Ü B E * diyoruz.. yeterki iyi niyetli olalım .
niyet iyi ise sonuçlar iyi olacak ...sevgilerimle
Ilk buldugumda kanadinin bitimi ile kuyrugunun basi olan her iki tarafta kan lekeleri vardi kanat uclarindada ama yarayi goremedim 1turlu.yem verdim.normalde bi sorun yok gibiydi duzgun duruyo yuruyo hatta yerden yataga ucuyodu.ama bugday verdim baktim basini geriye attirio sallabas sanirim dedim.bir veterinere sordum tetradox al dedi 4te 1ini 1su bardagina bosalt 5kez ver dedi.bana fazla geldi bu sekilde bende gunde 2siringa veriodumCarsafi cirpiyodum sesten mi artik bilmiyorum bir anda kutusundan cikti kafasini bi yere gommeye calisti kucagima aldim baktim ayaklari tutmuo bi anda .bende su verdim.vermez olaydim kanatlarini acti gogsunu bi ileri bi geri bisi yapti sonra agzini acip kapatti konusur gibi ve oldu.uzuntumden geberecem az kaldi kendimi sucluyorum geceden beri mafoldum
Beni cok sarsti bu olay ve inanin baya agladim.o kusu kurtaracagimi dusunmustum 1hafta once aksam penceremdeydi saklanamamis.daha sonrada yerde buldum bu halde ucamiyodu.hem sallabas hemde kuruma hastaligi vardi sanki.ikisi birarada olabilir mi?yatagimi ona verdim ustune gazeteler kutu koydum.icimi en cok acitanda ilk geldiginde daha iyiydi gunden gune zayifladi
Keske iyilik yaptigimi dusunebilsem aksine olumunden kendimi sorumlu tutuyorum.sanirim korkudan öldü.yorgan yuzunu geciriyodum ruzgar yapti ve ses cikardi kus kutusundan cikip kafasini bi yere gommeye calisti sonrada su verdim su verince bisey oldu .off offfkeske su vermeseydim keske
Aksam ne kadar verilmeli peki.bide kac gun kullanilmali bide sarimsakla beraber verilir mi?.benim guvercin ilactan mi öldü acaba250 mg KAPSÜL
2 LİTREYE 1 KAPSÜL ERİTİLİR.
SABAH AKŞAM YENİLENİR.
GRİPAL ENFEKSİYONLAR VE SALMONELLA MÜCADELESİNDE KULLANILABİLİR.
TETRASIKLIN İÇERİR.
14 GÜN KULLANILMALIDIR. ! (ÖNEMLİ)
VİTAMİN VE PREBIYOTIKLE DESTEKLENMELİDİR
MİNERAL TAŞ,KUM,ÇAKIL BU İLAÇ VERİLİRKEN KUŞLARDAN UZAK TUTULMALIDIR
BU İLAÇ VERİLİRKEN KUŞLAR SALINMAZ.