TETRA KULLANIMI NASIL OLUYOR..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şşahin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

şşahin

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
şeref şahin
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
Selam arkadaşalr bugun eczaneden tetra 250mg aldım kapsulu bunu nasıl guvercinlere verecem... yardım ederseniz sevinirim.SELAMLAR

kapsulun ıcındekı tozu 2 lt suya karıstırıp verirceksın ama suyu 1 gun koyucaksın kusların önune. yoksa ilacın etkısıyle su 2. gun kızarmaya baslıyorr.

tetra kusun içini temızlemek ve bırde antıbıyotık amaclı kullanılır. 2 haftada 1kere gereklı bu kıs mevsımınde.

şşahin' Alıntı:
Selam arkadaşalr bugun eczaneden tetra 250mg aldım kapsulu bunu nasıl guvercinlere verecem... yardım ederseniz sevinirim.SELAMLAR
tetrasiklin (TETRA 250mg kapsul) ;
üst solunum yolu enfeksiyonlarda ,gripal ,bulaşıcı ,göz nezlelerinde faydalı olmaktadır.
12 saat ara ile verilmeli. bu arada prebiyotik ve vitaminlerle desteklenmeli .mineraller verilmemeli.(taş,çakıl)kuşlar salınmamalı.
sabah -akşam taze hazırlanmalı .
14 gün devam edilmelidir.
bu süre içinde dezenfektan kullanılmalıdır..(zefiran,oksijenli su ..gibi..)

not; bu hastalığın ismi ''ornitosıs olup kuşların dilleri kırmızımsı olur.burun delikleri ıslaktır.gözleri kaşınır.tüyleri kabarık durur.pusarlar.kakaları bu dönem çimen yeşiline döner.

şşahin' Alıntı:

hastalıklar bölümünden sonuçlara kullanım sekillerine ulasabilirsiniz ayrıca benzer baslıklar çok arama yapınız lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri