Tıkanmış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan acemikuşcu58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
izzet ömer kılıç
Meslek
kuşçuluk
İlgi Alanı
Köpekler
Arkadaşlar kırmızı döneğimn poposu tıkanmış ne yapmam lazım ?

Kuşun makatındaki pislikleri hayvanın derisini yırtmadan temizle merhem gibi bir şeyle yumuşatarak elindeki bulunan şırıngaya biraz sıvı ayçiçek veya zeytinyağını gagadan bir pipet yardımıyla mideye boşalt kuşu ayrı bir bölmeye veya kutuya al rahatladığını göreceksin selamlar.

gencoahmet' Alıntı:
Kuşun makatındaki pislikleri hayvanın derisini yırtmadan temizle merhem gibi bir şeyle yumuşatarak elindeki bulunan şırıngaya biraz sıvı ayçiçek veya zeytinyağını gagadan bir pipet yardımıyla mideye boşalt kuşu ayrı bir bölmeye veya kutuya al rahatladığını göreceksin selamlar.

Makatını Nasıl Alcaz Abi Anlatırmısın

Makatın ağzında biriken pislikleri biras teramisin gibi krem sürüp yumuşat yavaşça temizle ondan sonra mideye pipet ve şırınga yardımıyla sıvı yağı mideye boşalt şimdi anlamadıysan Ben ramide oturuyorum getir tedavi edeyim selamlar.

Evlat ben feysten meysten anlamam yarın Rami Lisesinin karşısında Ressam eczanesi - Uludağ köftecisi var o sokaktan içeri gir 50-60 metre yürü sağ tarafta bakkal var sağa sap Ben Fedainin kahvesindeyim Genco Ahmet veya eski muhtarı arıyorum dersen beni hemen bulursun unutma saat 11-12 arası başka saatlerde gelirsen beni bulamazsın selamlar.

Off tmm abi teşşekürler yinede gelmicem çok sağol .

acemikuşcu58' Alıntı:
gencoahmet' Alıntı:

Makatını Nasıl Alcaz Abi Anlatırmısın

gencoahmet Abimiz gayet anlaşılır anlatmış. Makatında biriken pisliği bir anda çekersen içi dışına çıkar.Ya makatına krem süreceksin yada ılık suyla ıslanmış bir bezle yavaş yavaş silerek kusun pisliğini affedersiniz kıçından ayıracaksın.kusa baktığında ki deliğin etrafında pislik olmayacak. Bir de kıçında biriken pislik yokta sadece kabızlık gibi böyle ucunda duruyorsa yine aynı şeyleri yapacan .Ondan sonrada şırınga (enjektör) yardımıyla yavaş yavaş hayvanın ciğerlerini, patlatmadan( bu tur şeyleri yaparken dikkatsizce yapılınca kusun ağzında kan gelir ölür) zeytin yağını akıtacan oldu bitti. YANLIŞIM VARSA DÜZELTİN SIKINTI YAŞAMASIN ARKADAŞ. SAYGILAR.KOLAY GELSİN

Geri