TİLKİNİN VERDİĞİ ZARAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat yımaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat yılmaz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar ,kuşlarımı köyde besliyorum taklacı,burunsuz ve bir çiftte muğla kuşum vardı(16adet).bu sabah köye gittiğimde büyük bir şokla karşılaştım ve hala canım sıkkın 15 cm lik kuşların girip çıktğı delikten tilki girerek 15 adet kuşumu almış ve evden uzak bi köşede yemiş sadece bir kuşum yaralı kurtulmuş.insanın yıllardır verdiği emek bi gecede gidince üzülüyor ama elden gelen bişey yok.

geçmiş olsun üzücü bir durum saglık olsun baska ne söylenebilir

saygılar

Murat kardeşim çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun ,gerçekten kötü bi durum..Allah kimsenin başına vermesin.

hepiniz sağolun arkadaşlar.kötü bi ders çıkardım, İnşallah başka kimsenin başına gelmez

Geçmiş olsun kardeşim. Bunu paylaştığın için teşekkürler. En azından aynı koşullarda kuş besleyen arkadaşlar için tedbir alma gerekliliğini belirtmiş oldun.

bende hem üzüntümü paylaşmak hemde uyarmak için yazdım birkan abi.Köydeki büyüklerin anlttığına göre kümese gircek delik buldumu geceden sabaha kadar uzak bi yere götürürmüş hepsini boğup,yemediğini gömermiş oralara.çok tehlikeli bir hayvan yani.. saygılar

çok geçmiş olsun inşallah kuşlarınla aynı soyda olan kuş bulursun tekrar

--- message by moderator ---
Uyarı!
Çözüm olmayan ve başka bir canlıya eziyete ve/veya yaşam hakkına ihlale giren teşviklerle, hayvan haklarını ihlal etmeyiniz. Gereği yapılmıştır. Tekrarı olmasın! Kafeslerinizi çok daha korunaklı ve iyi kurar, daima kontrol ederseniz sorun yaşamazsınız. Bu gibi uygunsuz mesajları gördüğünüz yerde rapor edip gereğinin yapılmasını talep edebilirsiniz!

Geçmiş olsun

geçmş olsun abi. inşllah en kısa zamanın da eski kuşlarını unutturacak güzel kuşlar edinirsin.

büyük geçmiş olsun seneler öncede gelincik benim yuvama girmişti ama şunu unutmamak gerekli önce emnıyet sonra hareket!!!

cok üzücü bir olay basina gelmeyince anlamaz insan.
cok üzülme bunda da bir hayir vardir.

Uyarı!
Çözüm olmayan ve başka bir canlıya eziyete ve/veya yaşam hakkına ihlale giren teşviklerle, hayvan haklarını ihlal etmeyiniz. Gereği yapılmıştır. Tekrarı olmasın! Kafeslerinizi çok daha korunaklı ve iyi kurar, daima kontrol ederseniz sorun yaşamazsınız. Bu gibi uygunsuz mesajları gördüğünüz yerde rapor edip gereğinin yapılmasını talep edebilirsiniz!

tilki fazla bir tehlikesi yoktur emin ol o kadar güçsüz bir hayvandır ki bn öyle biliyorum köpek öldürür onu cünkü o sinsidir:(
çok geçmiş olsun kardeşim bnmde kümese kedi dadandı 2günde 3kuş gitit gerisi nasıl olucak bilmiyom
Kafeslerinizi çok daha korunaklı ve iyi kurar, daima kontrol ederseniz sorun yaşamazsınız.

Böyle birşey başıma hiç gelmedi allaha şükür böyle birşey başıma gelse kafayı yerdim sanırım 1 yıl önce kuşumun kuyrukları tele takılıp kopmuştu diye ağlamıştım hani çalınınca başka birşey oluyo ama saatler çnce uçurduğun kuşunu yerde ölü görünce çok kötü oluyo insan

geçmiş olsun kardeşim üzme kendini inşaalah daha iyileri yine olur

Çok geçmiş olsun, üzülme yine olur, en kısa zamanda atlatmanı dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri