Tip alınacaktır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bursalı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bursalı

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emrecan tunca
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Arkadaşlar 2-3 cift tip alınacaktır yavru almak ve ucurmak amacıyla fiyatları fazla yüksek olmassa hemen alıcam cift olmak kaydıyla aşagıya bir cift tip resmi koyuyorum yanlız kuşların kafa yapısı gagaları gözleri bunlara benziycek ama pacasız ve tozluksuz olucak kesinlikle ama kesinlikle tozluk yada paca olmıycak cevaplarınızı bekliyorum saygılarla !!!

Ekli dosyalar

• G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC012.webp
    G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC012.webp
    45.8 KB · Görüntüleme: 1,341
merhaba arkadaşlar bende sizin gibi tip meraklasıyım ve kümesimde şuan 15 tane tipim war hepside kırmızı kafa mavi kafa sarı kafa ve şuan yavru almaktayım onlardan yaklaşık 1 senedir tip beslemekteyim kümesim yerde olduğu için tip besliyorum önceden oyun kuşu besliodum indirme problemi wardı ve tip beslemeye başladım yani tip kuşu çok sadık ve inanılmaz yüksekte uçuyorlar ve bu hafta yine tip almaya gidicem pazara edirnekapı kuş pazarında tip bulabilirsiniz fiyatları değişiyor resimdeki tip lerin aynısın dan 10 milyona almıştım gçen sene .

Benim elimdede war suan 2 çift tippler ilgililere bilgi werebilirim .... Kus almak icin yardımcı olabilirim....

bunlar mavi kafa tip bunların paçalı paçasızları mevcuttur ve zorda bulunuyor genellikle

bende kırmızı kafa aynı şekil var çokta güzel uçmakta ve yavrudan yeni çıkmak üzere...

( TİP) diye bir kuş ırkı yoktur sevgili arkadaşlar. tippler diyorsanız fotoğraflardakilerde tippler değil budapeşte yüksek uçucularıdır. budapeşte yüksek uçucularıyla ilgili bir yığın külliyat yüksek uçucular bölümünde ben ve bir kaç arkadaş tarafından yazıldı.

ıstanbul g.o.paşada ıkamet etmekteyım tıp ısteyen arkadasa gelıp gorebılırler
[email protected]
533 613 71 82

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri