Tipler Fındık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
999me7.jpg

999fz9.jpg

999eh2.jpg

sallabaş bunlar

Sallabaş bunlarmı? Oda nerden çıktıki. Resimde kuşun sallabaş olup olmadığı belli olmazki nerden çıkardınız?

bende kuşumun resmini gönderiyim benimki yerlerde sürünüyor kafasını devamlı bir yerlere çarpıyor çok su içiyor

sallbaş tedavisinde sarmısak iyi geliyormuşp doğrumu

sallabaş olup olmadığı nasıl anladınız

benmi kardeş bana söylediysen kuşum devamlı yerlere başını vuruyor felç ayrıca çok su tüketiyor yeme ilgisi az

başka nasıl anlarız

başka nasıl olur ben de onu öğrenmek istiyorum

Arkadaşlar Benimde Sallabaş Kuşum Var.Ama Eski Kuşum Diye Atamıyom Arkadaşımın Dedidgi Gibi Fazla Yem Yemiyo Ama Sağlam Kuştanda Güzel uçuyo :hhh: :haha:

resimden kuşun sallabaş olduğunu anlayan var demek way be sallabaş kuş uçuranda var. arkadaşlar laf olsun diye yazı yazmayalım lütfen. yukarıdaki resimlerden nasıl anladınız şaştım.

S.A Beyler...
Öncelikle kusun sallabas oldugunu nerden anladiniz kus kafasini ayaginin altinami almis veya kafasinimi döndürüyor nerden biliyorsun belikide kasiniyor veya kasinmis eger kus hasta degilse kus sahibine ayip etmis oldunuz sayet benim kusuma hasta olmayipta hasta deseydin ben bunu hakaret kabul ederdim.Lütfen resimlerin detaylarini bilmeden kirici,rahatsiz edici aciklamalar yapmiyalim kus sahibinide yaptigi paylasima pisman etmiyelim.Mümkünse sartlara uygun her paylasim icin iyi niyetli olalim soru ve problem oldugunda not düsüp belirtelim. :asla:

Hayirli günler...

kemal abi hacımısın

arkdaslar sacmalamayın bu kuslara bole bakarak sallabas falan dıyemezsınız ya resımden.

Konumuz Tipler Fındık Sallabaş konusu farklı bölümde.
Konuyu dağıtmayalım lütfen.
Özgür Beyinde dediği gibi resimden sallabaş olduğu anlaşılmaz.

tiplerin uçuşları süper ilerde tip beslemeye karar verdim

Kuşlar bencede sallabaş dermişimm :haha:

Sevgili dostlar gerçekten güzelim kuşlar güzelim başlık bir saçma muhabbetle rezil olmuş kuşların sahibine büyük saygısızlık yapıldığı gibi kuşların özelliklerine değinmeyerek kuşlarada çok büyük haksızlık yapılmış o olmuş bu olmuş şu olmuş diyorum bende ve şunu belirtmek istiyorum açtığımız konulara sahip çıkalım soru cevap şeklinde sohbetler edelim ve hakikatten laf olsun diye veya can sıkıntısından konu açmayalım ve bu ıkonu da ki gibi boş konuşan arkadaşlarımız olmasın gönül ister ki.

Kuşlar gerçekten çok güzel ve sağlıklı gözüküyorlar kuşların performansları hakkında bilgi almamız mümkün mü acaba.

evet gerçekten çok güzel gerçeği ben hayran kaldım maşallah :)

salla başı ilk yeme yan vuruşundan anlarsın sonra su kabının ve kendi etrafında döner ve artık boynunu sağa ve sola çevirir<tedavisi boynun dan kan almaktır<

yav bazı arkadaşlar resımlerden kuşun ne hastalıgı oldugunu keşfedıyor vallahı bravo ama ne olursa olsun kımse kımsenın kuşuna saygısızlık etmeye lafı yoktur.azcık yorumları saygı ve sevgı içinde yapalım selamlar MURAT

Konu farklı yönlere saptırılmıştır, konu tarafımca kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri