arkadaşım dogru söylüyosunda sadece sızın elınızdemi hakıkı saf ırk var bende buyuk ıdda edıyorum bızımde elımızde hakıkı soyu sopu belli tipler var nereden alındıgı kımın baktıgı her şeyi kayıt altında olan tıplerimiz var sen hala bana yok kunye numarası varmışta yok pazarda bulursanızda kaça kaça alında sız aklınız sıraca bir kulup kurmuşsunuz da sadece sızın kuşlarınız orjinalmiş gıbı laflar edıyonuz bızım elımızdekıler o zaman tip degil ise ve bunları bulgarıstandan almama ragmen ne cinsi oldugunu bana açıklarmısınız :asla: sızın elınızdekı kuşlarla benım arkadaşımın elındekı kuşların arasında ne fark var anlamadın haaaa sahı sızınkılerde kunye ve kulup uyelerının kuşu ve dışarıdan pedıgreli ve yuksek meblalara alınmış olması heralde sızın kuşlarınıza ayrı bı hava katıyor :tamam: ayrıca sıze kımse keriz felan demedı ama sız sanıyodunuz da sadece bızde var gıbısınden ama pıyasada varmış ögrendık keşke pıyasadan alsaydıkta hem ucuza mal ederdık dıyemi düşündünüz anlayamadım ama iş işten geçmiş almışsınız bir kere ne yapalım :heyo: :heyo: :heyo: