tippler ırkı besleyenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kemo123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

kemo123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kemal balcı
Meslek
mekatronik teknisyeni
İlgi Alanı
slm ben tippler ırkı beslemek istiyorum ama bizim burda (hatay iskenderun ) da kuş pazarları var ordan tippler ırkı almak isityorum ama beni kandırırlar diye teretüt ediyorum tippler diye başka ırk satarlar onun için tippler ırkı nasıl ayırt edebilirim belirgin özelikleri nelerdir neresine bakmalıyım yardımcı olursanız sevinirim yorumlarınızı bekliyorum (:

Öncelikle ırkın ismi 'tippler' değil tip dir benim bildiğim yanlış olmasında ayırt etmeye gelince forumda türlü türlü tip resimleri ve açıklayıcı özellikleri var arama kısmından arama yaparak bulabilirsiniz.

kardeşim benim (tip) kısaltmadır gerçek adı tippler dir teşekürler

lordmozard61' Alıntı:
Öncelikle ırkın ismi 'tippler' değil tip dir benim bildiğim yanlış olmasında ayırt etmeye gelince forumda türlü türlü tip resimleri ve açıklayıcı özellikleri var arama kısmından arama yaparak bulabilirsiniz.

tip diye turkiyede kisaltilmis olarak soyleniyor irkin gercek ismi Tippler'dir

enesistanbul' Alıntı:
lordmozard61' Alıntı:

Burada öğrendiğim ilginç bir bilgi daha oldu 10 yaşından beri kuş besliyorum valla ilk defa duydum hiç büyüklerim söylememişti :D teşekkürler bu güzel bilgi için

lordmozard61' Alıntı:
enesistanbul' Alıntı:
lordmozard61' Alıntı:

Burada öğrendiğim ilginç bir bilgi daha oldu 10 yaşından beri kuş besliyorum valla ilk defa duydum hiç büyüklerim söylememişti :D teşekkürler bu güzel bilgi için

Ben de 6 yaşımdan beri okula gidiyorum ama yeni öğrendiğim milyonlarca şey var.

DERVİŞ' Alıntı:
lordmozard61' Alıntı:
enesistanbul' Alıntı:
lordmozard61' Alıntı:

Ben de 6 yaşımdan beri okula gidiyorum ama yeni öğrendiğim milyonlarca şey var.
Bu forumda nedense hep olumsuz cevaplar alıyorum yav kardeşim biz sana herşeyi biliyosun öğrenmiyosunmu dedikte sen 6 yaşımdan beri okula gidiyorum öğrendiğim imlyonlarca şey var diyosun :)

kemal kardeşim forumlardan hangi kuşu istersen o kuşun resimlerinden kuşun şeklini öğrenirsin
tiplerin paçalısı ve paçasısı vardır güzel yüksek uçuşlardır.

Geri