Tırnağı Keserken Kanadı ve Kaşıntı Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan puhaha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

puhaha

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kaan tural
Meslek
ogrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar benim bir muhabbet kuşum var babamdan aldım zamanında babam bana kuyruğu koptu dedi inanmadım ama şimdi 4 aydır bakıyorum ve tam uçamıyor gerçekten kuyrugu yokgibi.

Aynı zamanda gelen arkadaşlarım tırnağı çok uzun kesilmesi lazım dediler bizde keserken bir tanesini kesebildik sonra çok bağırdı üzüLdüm ama kestikten sonra kafese gittiğinde gördüm kestiğimiz yer kanamış. Azda olsa kanamış arkadaşlar bir sorun olur mu ?

Ve bir de sunu sormak istiyorum benim kuşum çok kaşınıyor bu piyasayda çıkan spreylerden aldım onu 30 cm uzaktan sıkın diyor baktarilere karşı kuşun üstüne sıkmadan etrafına sıkıyorum birde çok tüğlerini yoluyor bunun nedeni nedir ?

Lütfen yardımcı oln arkadaşlar :( :hungur:

Uzayan tırnakları kısaltmanız da sakınca yok ,faydalı da olur gaga da uzun sa ucundan kesbilirsiniz, dikkatli olun sadece azucundan kesin . Ayrıca kuşunuz tüy değiştiriyor bir sorunu yok yakın da yeni tüyleri çıkacak ve daha albenili olacak merak etmeyin. selamlar .ŞEREF

Tırnağını keserken en küçük boy tırnak makasını kullanın. Bir de keserken tırnağı ışığa doğru tutup içindeki pembemsi damarı görüp, ona göre kesin...

Geri